زمان قطعی برق خراسان رضوی یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ | جدول خاموشی برق مشهد فردا یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳

در این گزارش از صفحه اقتصاد به جدول خاموشی برق مشهد فردا یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ و زمان قطعی برق خراسان رضوی یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ پرداخته شده است.

زمان قطعی برق خراسان رضوی یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ | جدول خاموشی برق مشهد فردا یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳
صفحه اقتصاد -

جدول خاموشی برق مشهد فردا یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ اعلام شد. طبق اطلاع‌رسانی‌های رسمی، این خاموشی‌ها برای تمامی مشترکان خانگی و تجاری به مدت دو ساعت در روز اجرا می‌شود. زمان‌بندی این خاموشی‌ها بین ساعت ۹ صبح تا ۵ عصر تعیین شده و خوشبختانه خبری از قطعی برق در شب‌ها نیست.

جدول خاموشی برق مشهد فردا یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳

شرکت توزیع برق انتقال استان خراسان رضوی طی اطلاعیه ای زمان برق مشهد فردا یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ اعلام کرد.

مشترکان برق استان خراسان رضوی برای مشاهده زمان قطعی برق خود اینجا کلیک کنند. در نشانی سامانه خدمات الکترونیک شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان رضوی با وارد کردن شناسه قبض خود به راحتی می توانید زمان قطعی برق مشترکتان ( خانه و یا مغازه) مطلع شوید.

جالب است بدانید که در مشهد هیچ جدول رسمی برای زمان‌بندی قطع برق منتشر نشده است. به جای آن، مشترکان از طریق پیامک‌هایی مطلع می‌شوند که زمان دقیق خاموشی را اعلام می‌کند. در این پیامک‌ها لینکی به نشانی Meedc.ir وجود دارد که مشترکان می‌توانند با ورود به آن و وارد کردن شناسه قبض، از زمان دقیق قطعی برق اطلاع یابند.

یکی از راه های دیگر کسب اطلاع از خاموشی برق مشهد و خراسان رضوی نصب اپلیکیشن برق من است. 

اپلیکیشن برق ایران (برق من) 

با ثبت نام در این سامانه می‌توانید تمامی خدمات عمومی مورد نیاز را بدون مراجعه حضوری و تنها از طریق گوشی تلفن همراه خود در هر زمانی و از هر نقطه‌ای دریافت نمایید. برای دریافت این نرم‌افزار می‌توانید اینجا کلیک کرده و یا آن را توسط گوشی همراه خود اسکن نمایید.

در شهر مشهد، قطع برق با نظمی خاص اجرا می‌شود. هر مشترک خانگی در این شهر تنها هر چهار روز یک‌بار با قطعی برق مواجه است. این طرح به گونه‌ای طراحی شده که مشترکان سه روز متوالی قطعی برق را تجربه نکنند. ساعات اجرای این خاموشی‌ها بین ۹ صبح تا ۵ عصر تنظیم شده و شامل دو نوبت برای هر اشتراک است.

علت خاموشی ها مشکل در تامین سوخت مورد نیاز نیروگاه ها است

علت خاموشی ها مشکل در تامین سوخت مورد نیاز نیروگاه ها است

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: علت محدودیت در تأمین برق، کاهش محسوس دما در کشور، افزایش مصرف گاز در بخش های خانگی، تجاری واداری و به تبع آن محدودیت‌های ایجاد شده در تامین سوخت مورد نیاز نیروگاه‌ها است.

به گزارش روابط عمومی، علیرضا خدابنده در پاسخ به برخی از سوالات مطرح شده در خصوص قطعی‌های اخیر برق و مشکلات ناشی از آن توضیحاتی را برای اهالی رسانه ارایه داد.

وی گفت: متأسفانه با مشکلاتی در تأمین انرژی و برق مصرفی مورد نیاز مواجه شده‌ایم و در پاره ای موارد به جهت بروز اتفاقات خارج از کنترل و حوادث شبکه برق ناشی از سوخت ناکافی برای نیروگاه‌ها، با قطعی های بدون برنامه مواجه می شویم و برنامه های مدیریت بار اضطراری در بخش های خانگی، صنعتی، کشاورزی، اداری و… نیز با برنامه و اطلاع رسانی انجام می شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در تشریح دلایل اصلی بروز این مساله بیان کرد: نخستین دلیل آن محدودیت در تامین سوخت است به طوری که  به جهت کاهش محسوس دما و افزایش مصرف گاز ، تأمین سوخت مورد نیاز نیروگاه‌ها با کاهش جدی مواجه شده  و امکان تولید برق به میزان کافی فراهم نیست.
دکتر خدابنده اظهار کرد: افزایش بی‌رویه مصرف انرژی باعث شده است که با توجه به کاهش دمای هوا و افزایش استفاده از وسایل گرمایشی، شاهد افزایش چشمگیر مصرف گاز باشیم.
وی به برخی اقدامات انجام شده توسط شرکت توزیع برق خراسان رضوی برای مدیریت مصرف انرژی اشاره کرد و گفت: تعریف ۱۴ مگاپروژه فنی و مدیریتی که چهار پروژه آن در بخش توزیع قرار دارد، کاهش ۷۰ درصدی روشنایی معابر  شهری و روستایی استان، مقابله با برق های غیرمجاز و استخراج رمز ارز های غیرمجاز از جمله این اقدامات است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان رضوی گفت: در این راستا کاهش مصرف برق ادارات و سازمان های دولتی در دستور کار قرار گرفته که تاکنون برق ۱۳۵ اداره پر مصرف در سطح استان با قطع اجباری همراه بوده است.
دکتر خدابنده پیگیری از اصناف، شهرداری ها و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به منظور کاهش روشنایی های غیر ضروری، تابلوهای تبلیغاتی و میادین، پارک ها و روشنائی های جاده ای را از دیگر اقدامات شرکت توزیع برق خراسان رضوی برای مدیریت مصرف انرژی برشمرد.
وی با اشاره به مهم‌ترین اقداماتی که شهروندان می توانند برای کاهش مصرف برق انجام دهند، گفت: نخستین اقدام کاهش دمای محیط است به طوری که با کاهش یک درجه‌ای دمای محیط می توانند مصرف انرژی را تا ۶ درصد تقلیل دهند، دومین افدام استفاده از وسایل گرمایشی کم‌مصرف یا سیستم‌های گرمایشی مرکزی با راندمان بالا است.
وی استفاده بهینه از وسایل برقی و خاموش کردن وسایل برقی غیرضروری، استفاده از پوشش مناسب در فصل سرد و عدم افزایش درجه دمای محیط را از دیگر اقداماتی برشمرد که شهروندان می توانند با آنجام آن در مصرف برق صرفه جویی کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان رضوی از تمامی هم استانی ها درخواست کرد که با رعایت الگوی مصرف بهینه در کاهش بار شبکه برق و گاز و کاهش حداقل ۲۰ درصد مصرف خود، همکاری نمایند.
همچنین مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان رضوی می توانند با مراجعه به اپلیکیشن برق من و یا سایت شرکت به آدرس www.kedc.ir از برنامه خاموشی احتمالی خود مطلع شوند.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه