قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۱۲ تیر ماه ۱۴۰۴ | آخرین تغییرات بازار طلا و سکه | نرخ جهانی و داخلی

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز با افزایش چشمگیر همراه بود به طوری که اونس جهانی طلا با رشد ۰.۵ درصدی به ۳۳۵۸ دلار رسید. در بازار تهران نیز شاهد افزایش ۱.۵۶ درصدی قیمت طلا هستیم که مظنه به ۳۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده است.

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۱۲ تیر ماه ۱۴۰۴ | آخرین تغییرات بازار طلا و سکه | نرخ جهانی و داخلی
صفحه اقتصاد -

جزئیات تحلیل قیمت طلا و آخرین تغییرات بازار را در این گزارش بخوانید. 

امروز شاهد افزایش قیمت در انواع طلا هستیم که نشان‌دهنده روند صعودی این فلز گران‌بهاست. قیمت هر اونس طلای جهانی با رشد ۰.۵ درصدی به ۳۳۵۸ دلار رسیده است که نسبت به میانگین دیروز (۳۳۴۱.۱۹ دلار) افزایشی معادل ۱۶.۸۱ دلار را ثبت کرده است.  

به گزارش صفحه اقتصاد، در بازار تهران نیز مظنه طلا با رشد ۱.۵۶ درصدی همراه بوده و به عدد ۳۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده است. این رقم نسبت به میانگین قیمت دیروز (۳۲ میلیون و ۱ هزار و ۳۱۳ تومان) افزایشی حدود ۴۹۸ هزار و ۶۸۷ تومانی را نشان می‌دهد.  

طلای ۱۸ عیار با قیمت ۷ میلیون و ۵۰۲ هزار و ۷۰۰ تومان معامله می‌شود که نسبت به روز گذشته (۷ میلیون و ۳۸۷ هزار و ۵۷۳ تومان) رشد ۱.۵۶ درصدی داشته است. همچنین قیمت طلای ۲۴ عیار امروز به ۱۰ میلیون و ۲ هزار تومان رسیده که نسبت به میانگین دیروز (۹ میلیون و ۸۴۸ هزار و ۷۰۷ تومان) افزایشی ۱۵۳ هزار و ۲۹۳ تومانی (۱.۵۶ درصد) را تجربه کرده است.  

تحلیل قیمت طلا امروز

این افزایش قیمت‌ها در تمامی انواع طلا نشان‌دهنده تقاضای بالای بازار و تمایل سرمایه‌گذاران به این فلز امن در شرایط اقتصادی فعلی است. نوسانات قیمت طلای جهانی و نرخ ارز از مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار بر قیمت طلا در بازار داخلی محسوب می‌شوند.

تعطیلی یک هفته ای بازار طلای تهران همزمان با ایام سوگواری

نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران از تعطیلی شش روزه بازار طلای تهران خبر داد و اعلام کرد؛ در این ایام صنف طلا و جواهر همگام با دیگر آحاد مردم به عزاداری و سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و اصحابش می پردازند.

به نقل از روابط عمومی اتحادیه طلا و جواهر تهران؛ سیدمحمود فضل آذرشربیانی در این رابطه گفت: بازار طلای تهران امسال از روز پنجشنبه ۱۲ تیرماه الی سه شنبه ۱۷ تیرماه، مصادف با هفتم تا دوازدهم محرم(سوم امام)، همزمان با ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفایش به مدت شش روز تعطیل می باشد.

وی این تعطیلی را براساس یک سنت دیرینه و طبق سنوات گذشته برشمرد و افزود: امسال بازار طلا و جواهر تهران اعم از پاساژهای اصلی بازار و راسته طلا و جواهرفروشان، پاساژهای اصلی این بازاراز جمله؛ اردیبهشت، فروردین، خرداد، حکیم هاشمی و مکاره، همچنین راسته بازار صحافها و زرگرهای بازار تهران تعطیل و هیاتهای عزاداری در این مناطق به عزاداری می‌پردازند.

نایب رئیس اول اتحادیه طلا، جواهر، نقره و سکه تهران خاطر نشان کرد: صنف طلا و جواهر همواره از محبین اهل بیت علیهم السلام و از ارادتمندان به ساحت حضرت اباعبدالله علیه السلام بوده و تعطیلی یک هفته ای بازار نشان از عمق اعتقاد و دینداری بازاریان و این صنف می باشد.

شربیانی خاطرنشان کرد: صنف و صنعت طلا و جواهر با دیگر اقشار مردم و بازاریان با تعطیلی واحدهای صنفی خود و برافراشته نمودن پرچم مشکی و برپایی هیات و تکایای عزاداری، عشق و ارادت خود را به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام و سید و سالار شهیدان علیه السلام ابراز می کنند.

اتحادیه طلا و جواهر طبق قانون هیچ نظارتی بر پلتفرم های آنلاین طلا ندارد

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: مردم باید بدانند که هیچ‌گونه نظارتی از طریق اتحادیه طلا و جواهر بر پلتفرم‌های آنلاین طلا وجود ندارد و کنترل بر عملکرد پلتفرم‌های آنلاین طلا بر عهده وزارت صمت و اتحادیه کسب و کارهای مجازی است.

نادر بذرفشان، رئیس اتحادیه طلا و جواهر گفت: به پلتفرم‌های آنلاین طلا اعلام شد با توجه به شرایط فعلی نباید اقدام به فروش کنند و در دوران تعطیلی بازار فعالیت فروش نداشته باشند. با این حال، مردمی که می‌خواهند طلا و جواهرات خود را بفروشند، باید به تعهدات خود عمل کنند. در بازار صنفی طلا، ما به هر مقداری که مردم سرمایه‌گذاری کنند، بعد از مدتی که بخواهند آن را تبدیل کنند، متعهد به انجام این کار هستیم. حتی در شرایط بحران، همکاران ما در نهایت در ۴۸ ساعت تعهدات خود را انجام می‌دهند.

او افزود: متاسفانه، این پلتفرم‌ها طبق مراجعات حضوری مردم به اتحادیه ما در حالی که اصلا زیرمجموعه ما نیستند از نظر نظارت و نحوه عملکردشان، مشکلاتی دارند در هفته گذشته، تماس‌های تلفنی و مراجعات حضوری از سوی مردم جامعه درباره عملکرد این پلتفرم‌ها وجود داشته است ما به مردم گفته‌ایم که باید از طریق اتحادیه کسب و کار مجازی که بر این پلتفرم‌ها نظارت دارد، وارد عمل شوند و نسبت به این اعتراضات یا نحوه تعهدات آنها پیگیری کنند.

باشگاه خبرنگاران نوشت، او گفت: فروش آنلاین باید تحت نظر اتحادیه طلا و جواهر قرار گیرد ما همیشه نسبت به این موضوع اعتراض داشتیم، زیرا این کار تخصصی است و باید اتحادیه‌ای که تخصص در حوزه طلا را دارد، نظارت بر عملکرد این پلتفرم‌ها را بر عهده داشته باشد. سال گذشته، اتحادیه تهران و اعضای صنفی ما نسبت به ایجاد این پلتفرم و فروش آنلاین اعتراضاتی داشتند. فروش آنلاین باعث آسیب‌های مالی و اقتصادی به چرخه توزیع ما شده است سال گذشته به عنوان سال جهش تولید و امسال به عنوان سال سرمایه‌گذاری برای تولید است این مجوز‌هایی که به پلتفرم‌ها داده شده، شرایط سختی برای صنف ما و همکاران صنفی ایجاد کرده است. وزارت صمت و اتحادیه کسب و کار‌های مجازی که زیرمجموعه وزارت صمت هستند، باید نسبت به تعهدات و بدقولی‌های این پلتفرم‌ها پاسخگو باشند.

او تاکید کرد: مردم باید بدانند که هیچ‌گونه نظارتی از طریق اتحادیه طلا و جواهر تهران بر این پلتفرم‌ها وجود ندارد و کنترل و نظارت بر عملکرد آنها بر عهده وزارت صمت و اتحادیه کسب و کار‌های مجازی است؛ لذا هرگونه اعتراضی نسبت به عملکرد این پلتفرم‌ها باید از طریق این دو مرجع پیگیری شود.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه

آخرین اخبار