شمارش معکوس برای ورود طوفانی طلای تفتان به بورس آغاز شد
مدیرعامل شرکت طلای تفتان در جمع خبرنگاران با اعلام خبر ورود طلای تفتان به بورس طی دو ماه آینده، از برنامههای این شرکت برای افزایش تولید تا ۱۱ تن شمش طلا تا سال ۱۴۰۹ خبر داد.
با تکیه بر توان داخلی و حمایتهای هلدینگهای قدرتمندی مانند شستا و تاصیکو، پروژه طلای تفتان به یکی از افتخارات صنعت معدن کشور تبدیل شده است.
این پروژه نه تنها به ایجاد اشتغال و توسعه منطقه کمک کرده است، بلکه گامی بزرگ در راستای خودکفایی کشور در حوزه تولید طلا نیز برداشته است.
سود حاصل از این پروژه ارزشمند، به طور مستقیم به صندوقهای تامین اجتماعی واریز خواهد شد و به بهبود وضعیت معیشتی و رفاهی میلیونها نفر از هموطنان کمک خواهد کرد.
جواد ماهر، مدیرعامل کارخانه طلای صدرتفتان در جمع خبرنگاران گفت: طلای تفتان به زودی وارد بازار سرمایه خواهد شد و ظرف دو ماه آینده، سهام آن در بورس عرضه خواهد شد.
وی با تأکید بر اهمیت توسعه پایدار، افزود: هلدینگ تاصیکو با شناسایی ظرفیتهای عظیم معدنی استان سیستان و بلوچستان، برنامهریزی گستردهای برای سرمایهگذاری در این حوزه انجام داده است. هدف ما، نه تنها بهرهبرداری بهینه از این منابع، بلکه ایجاد اشتغال پایدار و بهبود کیفیت زندگی مردم این استان است.
وی افزود: این کارخانه، دستاورد بزرگ صنعت داخلی است و تمام تجهیزات آن به طور کامل در داخل کشور طراحی و ساخته شده است.
ماهر ادامه داد: برآوردها نشان میدهد که ذخایر معدنی این منطقه بیش از صد میلیون تن سنگ طلادار با عیار دو قسمت در میلیون است. علاوه بر طلا، مقادیر قابل توجهی نقره نیز در این سنگها وجود دارد.
وی اظهار داشت: پسابهای تولید شده در فرایند استخراج طلا در محل دپو میشوند، اما برنامههایی برای بهرهبرداری مجدد از آنها در دست مطالعه است؛ همچنین، برای افزایش ظرفیت تولید، ساخت یک کارخانه جدید با ظرفیت پنج تن در فاصله ۳۰ کیلومتری معدن در دستور کار قرار دارد.
وی گفت: تمام تلاش ما بر این است که از مواد اولیه داخلی استفاده کنیم برای مثال، آرسنیک مورد نیاز کارخانه از منابع داخلی تأمین خواهد شد، حتی اگر کیفیت آن اندکی پایینتر از نمونههای خارجی باشد.
ماهر افزود: با توجه به سیستم پیشرفته تصفیه، احتمال آلودگی آبهای زیرزمینی به مواد سمی مانند آرسنیک به حداقل رسیده است. علاوه بر این، تمام مراحل تولید به طور مرتب توسط آزمایشگاههای معتبر کنترل میشود.
ماهر در خصوص تأمین آب مورد نیاز کارخانه گفت: مذاکرات نهایی برای استفاده از آب دریای عمان در حال انجام است و امیدواریم به زودی به نتیجه برسد.
به گفته ماهر، تکنولوژی مورد استفاده در این کارخانه، با وجود مبنا قرار گرفتن بر دانش خارجی، به طور کامل در داخل کشور بومیسازی شده است و به عبارت دیگر، از هیچ مشاور یا تجهیزات خارجی استفاده نکردهایم؛ تمام دادهها و نتایج حاصل از فرایند تولید نیز نشاندهنده عملکرد بسیار خوب این کارخانه است.
نظر شما