پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان شمالی فردا یکشنبه ۱۷ فروردین ماه ۱۴۰۴ | پیش بینی هواشناسی خراسان شمالی ۲۴ ساعت آینده | اخبار هواشناسی بجنورد + آب و هوای بجنورد
پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان شمالی فردا یکشنبه ۱۷ فروردین ماه ۱۴۰۴ و پیش بینی هواشناسی خراسان شمالی ۲۴ ساعت آینده، هواشناسی بجنورد و آب و هوای بجنورد را در این خبر بخوانید.

مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی با اشاره به تحلیل آخرین خروجی مدلهای پیشیابی، از تداوم ناپایداریهای جوی طی روزهای آینده خبر داد.
افزایش سرعت باد و احتمال رگبار باران در خراسان شمالی پیشبینی میشود
نوربخش داداشی با اشاره به تحلیل آخرین خروجی مدلهای پیشیابی، از تداوم ناپایداریهای جوی در سطح خراسان شمالی طی روزهای آینده خبر داد.
وی اظهار کرد: برای شنبه آسمان استان غالباً ابری همراه با مه رقیق صبحگاهی پیشبینی میشود و در برخی نواحی، بهویژه در نیمه شرقی و جنوب غرب استان، وقوع رگبار پراکنده باران همراه با احتمال رعد و برق مورد انتظار است.
مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی افزود: از ساعات میانی روز، وزش باد شدید همراه با خیزش گرد و خاک محلی در سطح استان پیشبینی میشود که احتمال کاهش دید افقی و اختلال در ترددهای جادهای را به دنبال دارد.
داداشی ادامه داد: برای روز یکشنبه، آسمان در نیمه شرقی خراسان شمالی صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در این مناطق نیز وزش باد شدید همراه با گرد و خاک پیشبینی شده است.
مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی تصریح کرد: طی روزهای دوشنبه تا چهارشنبه، افزایش میزان ابر و شدت وزش باد در سطح استان مورد انتظار است و در روز سهشنبه، رگبار باران همراه با احتمال رعد و برق در مناطقی از جمله بخشهای مرکزی و جنوب شرق استان پیشبینی میشود.
وی با اشاره به روند دمایی استان گفت: پیشبینی میشود طی روزهای آتی، روند افزایش نسبی دما در سطح استان حاکم باشد.
آب و هوا یکی از مهمترین عوامل تأثیرگذار بر زندگی انسان، کشاورزی، صنعت و محیط زیست است. تغییرات آب و هوایی میتوانند اثرات گستردهای بر اقتصاد، سلامت و اکوسیستمهای طبیعی داشته باشند.
آب و هوا به شرایط جوی یک منطقه در طولانیمدت گفته میشود و تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار دارد.
تغییرات آب و هوایی یکی از بزرگترین چالشهای قرن حاضر است. افزایش گازهای گلخانهای مانند دیاکسید کربن باعث گرم شدن زمین شده که پیامدهای مانند، ذوب یخهای قطبی و افزایش سطح آب دریاها، تغییر الگوهای بارش و افزایش خشکسالی یا سیل، تأثیر بر کشاورزی و کاهش محصولات غذایی، انقراض گونههای جانوری و گیاهی به دلیل تغییر زیستگاهها، افزایش بیماریهای مرتبط با گرما و آلودگی هوا دارد.
برای کاهش اثرات تغییرات آب و هوایی، اقداماتی مانند، کاهش مصرف سوختهای فسیلی و توسعه انرژیهای تجدیدپذیر، حفظ جنگلها و افزایش پوشش گیاهی برای جذب دیاکسید کربن، بهینهسازی مصرف آب و مدیریت منابع طبیعی، آگاهیبخشی عمومی درباره تأثیرات تغییرات اقلیمی تاثیرگذار است.
آب و هوا نقش اساسی در زندگی انسان و محیط زیست دارد. با توجه به تغییرات اقلیمی سریع، ضروری است که دولتها، صنایع و افراد در حفظ تعادل آب و هوایی کوشا باشند. با اقدامات صحیح میتوان از اثرات مخرب تغییرات آب و هوایی کاست و آیندهای پایدار برای نسلهای آینده ساخت.
نظر شما