پیش بینی هواشناسی ساری ۲۴ ساعت آینده | وضعیت آب و هوا مازندران فردا پنجشنبه ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۴ | آب و هوای مازندران فردا + هواشناسی مازندران
پیش بینی هواشناسی ساری ۲۴ ساعت آینده و وضعیت آب و هوا مازندران فردا پنجشنبه ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۴، آب و هوای مازندران فردا و هواشناسی مازندران را در این خبر بخوانید.

معاون توسعه و پیشبینی اداره کل هواشناسی مازندران در پیشبینی وضعیت جوی یک هفته آینده استان، با اعلام اینکه تا پایان هفته شاهد افزایش دما هستیم، گفت: از شنبه کاهش دما را تجربه خواهیم کرد.
پیش بینی هوای مازندران در ۷ روز آینده
احمد اسدی با اشاره به تحلیل آخرین نقشههای پیشیابی هواشناسی، گفت: آسمان چهارشنبه ۱۳ فروردین، صاف تا نیمه ابری پیشبینی شده است.
وی افزود: براساس پیشبینی هواشناسی استان پنج شنبه ۱۴ فروردین با افزایش دما و وزش باد گرم نسبتاً شدید مواجه هستیم و در ارتفاعات نیمهغربی استان نیز از بعدازظهر و شب، افزایش ابر، رگبار و رعدوبرق پراکنده و وزش باد خواهیم داشت.
معاون هواشناسی مازندران با اعلام اینکه جمعه ۱۵ فروردین آسمان استان صاف تا نیمه ابری است، تصریح کرد: کاهش دما و وزش باد، احتمال افزایش ابر در پایان هفته وجود دارد.
ایسنا نوشت، این مسئول یادآور شد: آسمان شنبه ۱۶ فروردین، با رشد ابر در ساعات بعد از ظهر و شب در ارتفاعات مرکزی و غربی استان با رگبار، رعدوبرق و وزش باد پیشبینی میشود.
اسدی گفت: یکشنبه ۱۷ فروردین، آسمان مازندران صاف تا نیمه ابری، در ارتفاعات همراه با رگبار و رعدوبرق پراکنده پیشبینی میشود.
وی ادامه داد: از دوشنبه ۱۸ تا چهارشنبه ۲۰ فروردین نیز آسمان صاف تا نیمه ابری با کاهش تدریجی دما و گاهی افزایش ابر و وزش باد پیشبینی میشود.
چهارده بدر: آیین دیرینه پیوند با طبیعت
چهارده بدر، جشن اصیل ایرانی است که هر ساله در روزهای پایانی نوروز برگزار میشود. این آیین کهن، نماد آشتی انسان با طبیعت و پایانبخش جشنهای نوروزی محسوب میشود.
این سنت زیبا از باورهای عمیق ایرانیان باستان سرچشمه گرفته است. پس از دوازده روز جشن نوروز که هرکدام نماد یکی از ماههای سال بود، مردم روز سیزدهم را در دل طبیعت سپری میکردند. در سالهایی که این روز با چهاردهم فروردین مصادف میشد، به چهارده بدر معروف شد.
رسوم و آیینهای چهارده بدر
در این روز، خانوادههای ایرانی به روشهای مختلف با طبیعت پیوند میخورند:
- حضور در دامان طبیعت و فضای سبز
- تهیه و مصرف غذاهای محلی و سنتی
- انجام بازیهای بومی و محلی
- سپردن سبزههای هفتسین به آب روان
متأسفانه در سالهای اخیر، برخی رفتارهای نادرست موجب شده است:
- طبیعت با انبوهی از زبالهها آلوده شود
- پوشش گیاهی آسیب ببیند
- حیات وحش با مخاطراتی مواجه شود
این در حالی است که روح اصلی این آیین، احترام به طبیعت است.
برای پاسداشت این میراث فرهنگی میتوان:
- از ظروف یکبار مصرف گیاهی استفاده کرد
- زبالهها را جمعآوری و تفکیک کرد
- کودکان را با فرهنگ حفاظت از محیط زیست آشنا ساخت
- در برنامههای پاکسازی مشارکت فعال داشت
این آیین در عصر حاضر فرصتی ارزشمند است برای:
- تجدید قوا و آرامش روحی
- آموزش همگانی محیط زیست
- تقویت روابط خانوادگی
- معرفی فرهنگ غنی ایرانی به جهانیان
چهارده بدر گنجینهای از میراث فرهنگی ماست که با رفتار مسئولانه میتوانیم آن را به نسلهای آینده منتقل کنیم. حفظ طبیعت در این روز، در واقع سرمایهگذاری برای آیندهای پاک و سالم است.
نظر شما