پیش بینی هواشناسی اردبیل ۲۴ ساعت آینده | وضعیت آب و هوا اردبیل فردا پنجشنبه ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۴ | آب و هوای اردبیل در روز چهارده بدر

پیش بینی هواشناسی اردبیل ۲۴ ساعت آینده و وضعیت آب و هوا اردبیل فردا پنجشنبه ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۴، آب و هوای اردبیل در روز چهارده بدر را در این خبر بخوانید.

پیش بینی هواشناسی اردبیل ۲۴ ساعت آینده | وضعیت آب و هوا اردبیل فردا پنجشنبه ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۴ | آب و هوای اردبیل در روز چهارده بدر
صفحه اقتصاد -

اداره‌کل هواشناسی استان اردبیل در اطلاعیه‌ای از ورود یک سامانه بارشی جدید به این استان در اوایل هفته آینده خبر داد.

سامانه بارشی جدید وارد استان اردبیل می‌شود

در این اطلاعیه که روز چهارشنبه منتشر شد، در توصیف پدیده‌های جوی مورد انتظار در روزهای آینده تشریح است: بر اساس نقشه‌های هواشناسی امروز در شمال استان به ویژه شهرستان‌های اصلاندوز، پارس‌آباد، بیله‌سوار، گرمی و انگوت آسمان نیمه ابری گاهی ابری همراه با وزش باد و در حاشیه رود ارس با مه موقت خواهد بود.

همچنین در این اطلاعیه آمده است: مرکز استان اردبیل به ویژه در شهرستان‌های مشگین‌شهر، سرعین، نیر، اردبیل و نمین آسمان نیمه ابری تا ابری در برخی مناطق با رگبار موقتی و پراکنده باران و وزش باد و از حوالی ظهر وزش باد به نسبت شدید تا شدید گاهی همراه با گرد و خاک و در جنوب استان شامل شهرستان‌های خلخال و کوثر آسمانی نیمه ابری همراه با وزش باد گاهی با رگبار موقتی باران و از حوالی ظهر وزش باد به نسبت شدید تا شدید پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس اطلاعیه هواشناسی، در روز پنجشنبه (۱۴ فروردین) پدیده جوی غالب در مناطق مرکزی و جنوبی استان اردبیل شامل وزش بادهای شدید گاهی همراه با گرد و خاک خواهد بود که تا ظهر در این مناطق ادامه خواهد داشت و برای روز جمعه (۱۵ فروردین) شرایط جوی مورد انتظار است.

در بخش دیگری از این اطلاعیه عنوان شده است: از حوالی ظهر روز شنبه (۱۶ فروردین) با ورود یک سامانه بارشی به منطقه برای مناطق جنوبی و مرکزی استان اردبیل تا ظهر یکشنبه (۱۷ فروردین) بارش باران احتمال می‌رود.

آسمان اردبیل در حاضر صاف تا قسمتی ابری، سرعت وزش باد ۱۱ کیلومتر بر ساعت و دمای هوا ۱۸ درجه سانتی‌گراد بالای صفر است.

چهارده بدر: جشن دوستی با طبیعت  

چهارده بدر، که به نام روز طبیعت نیز شناخته می شود، یکی از جشن های زیبا و کهن ایرانی است که در سیزدهمین روز فروردین (در برخی سال ها چهاردهم فروردین) برگزار می شود. این روز به عنوان پایان جشن های نوروزی و روزی برای پیوند با طبیعت شناخته شده است.  

فلسفه چهارده بدر

برخلاف تصور برخی که چهارده بدر را ادامه سیزده بدر می دانند، این روز ریشه در سنت های ایرانی دارد که در آن مردم پس از دوازده روز جشن نوروز (نماد دوازده ماه سال)، در روز سیزدهم به دامان طبیعت می روند تا با شادی و نشاط، سال جدید را در کنار خانواده و دوستان آغاز کنند. در برخی سال ها، به دلیل تطابق تقویمی، این مراسم در چهاردهم فروردین انجام می شود و به همین دلیل به آن چهارده بدر می گویند.  

ایرانیان در این روز به پارک ها، جنگل ها، دشتها و کنار رودخانه ها می روند و با غذاهای خوشمزه، بازی های محلی و موسیقی، روزی شاد را سپری می کنند.  

همانند سیزده بدر، برخی افراد سبزه های سفره هفت سین را گره می زنند و آرزو می کنند.  

متأسفانه در سال های اخیر، برخی افراد زباله های خود را در طبیعت رها می کنند، در حالی که یکی از اهداف این روز، پاسداشت محیط زیست است.  

امروزه چهارده بدر نه تنها یک جشن کهن، بلکه فرصتی برای تفریح سالم، تجدید روحیه و احترام به طبیعت است. بسیاری از سازمان های مردم نهاد و فعالان محیط زیست از این روز برای آموزش حفظ طبیعت استفاده می کنند.  

بیایید در این روز، با رعایت اصول محیط زیستی، طبیعت را پاک نگه داریم و چهارده بدر را بهانه ای برای دوستی با زمین کنیم!

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه

آخرین اخبار

اخبار پربازدید