پیش بینی هواشناسی اراک طی ۲۴ ساعت آینده | پیش بینی وضعیت آب و هوا مرکزی فردا یکشنبه ۵ اسفند ماه ۱۴۰۳ + هواشناسی مرکزی

پیش بینی هواشناسی اراک طی ۲۴ ساعت آینده و پیش بینی وضعیت آب و هوا مرکزی فردا یکشنبه ۵ اسفند ماه ۱۴۰۳ و هواشناسی مرکزی را در این خبر بخوانید.

پیش بینی هواشناسی اراک طی ۲۴ ساعت آینده | پیش بینی وضعیت آب و هوا مرکزی فردا یکشنبه ۵ اسفند ماه ۱۴۰۳ + هواشناسی مرکزی
صفحه اقتصاد -

آب و هوای مرکزی فردا چگونه است؟ فردا هوا بارانی است؟ فردا هوا برفی است؟ فردا هوا اراک آلوده است؟ فردا باران می بارد؟ فردا برف می بارد؟ آخرین خبر از هواشناسی مرکزی فردا ؟

طبق اعلام هواشناسی استان مرکزی، موج اول این سامانه از شب گذشته شروع شده و با توجه به گزارش‌های ایستگاه‌های سطح استان در بعضی از نقاط به خصوص نواحی غربی موجب بارش‌های باران و برف شده و در سایر نقاط استان بارش‌های پراکنده گزارش شده است و فعالیت این سامانه طی امروز به صورت وزش باد نسبتا شدید تا شدید ادامه خواهد یافت.

هواشناسی مرکزی و اراک

Screenshot_20250222-091151

موج دوم فعالیت این سامانه از امروز روز شنبه به صورت باران و برف و وزش باد نسبتا شدید تا شدید تداوم خواهد یافت و تا روز یکشنبه در بعضی ساعات ادامه می‌ یابد و از نظر دمایی به دلیل ریزش هوای سرد از عرض‌های شمالی از روز یکشنبه هفته آینده دمای هوا روند کاهشی خواهد یافت و به تدریج دمای هوا تا روز دوشنبه به طور محسوسی در استان کاهش خواهد یافت.

جدیدترین خبر از هواشناسی مرکزی امشب؟ خبر فوری از هواشناسی اراک فردا؟ هوای روز یکشنبه چگونه خواهد شد؟ هوای امروز صاف است؟ روز یکشنبه هوا سرد است؟ روز یکشنبه بارانی می شود؟ مرکزی فردا یکشنبه بارانی می شود؟

آماده‌باش کامل نیروهای امدادی ساوه در برابر سرمای کم‌سابقه

فرماندار ویژه ساوه از آماده‌باش کامل نیروهای امدادی و خدماتی شهرستان در پی هشدار هواشناسی درباره موج سرمای پیش رو خبر داد و از شهروندان خواست با رعایت توصیه‌های ایمنی، این هفته سرد و پربارش را با کمترین بحران سپری کنند.

ایرنا نوشت، سید مهدی حسینی، اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی و استقرار سامانه سرد چاله‌ای در کشور، هفته‌ای سخت و پربارش در پیش است که نگرانی‌هایی را به همراه دارد.

وی تأکید کرد که تمامی نیروهای امدادی و خدمات‌رسان، از جمله شهرداری، راهداری، هلال احمر، اورژانس و شرکت‌های گاز، برق و آب در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفته‌اند. همچنین کمیته بحران شهرستان نیز برای برگزاری جلسات اضطراری در صورت نیاز، مهیا شده است.

فرماندار ساوه از شهروندان خواست ضمن پرهیز از سفرهای غیرضروری، در مصرف انرژی نیز مدیریت لازم را اعمال کنند، چراکه ناترازی‌هایی در حوزه تأمین انرژی وجود دارد.

او همچنین هشدار داد که بارش‌های سنگین، یخبندان و لغزندگی جاده‌ها می‌تواند منجر به وقوع حوادث شود، لذا رعایت نکات ایمنی توسط رانندگان و شهروندان ضروری است.

حسینی خاطرنشان کرد که تمامی ادارات نیز موظف شده‌اند تا مصرف انرژی خود را در حد استانداردهای تعیین‌شده کاهش دهند تا در روزهای سرد پیش رو، کمترین مشکلات برای تأمین سوخت و برق به وجود آید.

وضعیت منابع آبی استان مرکزی بحرانی است

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان مرکزی با تاکید بر وضعیت بارندگی در استان و چالش‌های تأمین آب در بخش‌های کشاورزی و شرب گفت: وضعیت منابع آبی استان با توجه به کاهش بارندگی‌ها، بحرانی و نیازمند مدیریت دقیق است.

تسنیم نوشت، حسین اسدی پیش از ظهر امروز در شورای گفت‌و‌گوی دولت با بخش خصوصی با اشاره به وضعیت بارش‌ها در استان اظهار کرد: در حال حاضر، میزان بارندگی‌ها حدود 81٫2 میلی‌متر است که مشابه بارندگی در سال گذشته در چنین روزی، 92٫7 میلی‌متر بود. به عبارتی، ما چیزی حدود 30 درصد نسبت به سال گذشته عقب‌تر هستیم. 

وی افزود: در مقایسه با میانگین درازمدت که 172٫6 میلی‌متر است، حدود 58 درصد عقب‌تر هستیم. در استان نیز، در چنین روزی، بارندگی‌ها 86٫4 میلی‌متر بوده، در حالی که در سال گذشته 126 میلی‌متر بوده و دوباره چیزی حدود 30 درصد کاهش داشتیم که نسبت به درازمدت، در چنین روزی 151 میلی‌متر بوده که نشان می‌دهد حدود 43 درصد عقب‌افتادگی داریم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان مرکزی تصریح کرد: وضعیت منابع آبی استان با توجه به کاهش بارندگی‌ها، بحرانی است. در حالی که میانگین بارندگی در استان مرکزی 270 میلی‌متر است، هم‌اکنون میزان بارش‌ها به زیر 200 میلی‌متر رسیده که وضعیت آب در استان را تحت تأثیر قرار داده است. بنابراین باید برای مدیریت منابع آب در استان اقدامات جدی‌تری انجام دهیم.

وی با اشاره به ضرورت تغییر الگوی کشت و نوع آبیاری گفت: باید بهره‌وری بیشتر در بخش کشاورزی را دنبال کنیم و الگوی کشت را تغییر دهیم، چرا که هدف اصلی ما صیانت از آب‌های زیرزمینی است بنابراین زمانی که یک هکتار زمین کشاورزی یک لیتر آب مصرف می‌کند، در گلخانه‌ها باید این میزان به 0٫7 لیتر کاهش یابد تا سه دهم لیتر از آب به‌طور مؤثر حفظ شود که متأسفانه در برخی گلخانه‌ها، این تغییرات محقق نشده و همچنان همان مقدار آب مصرف می‌شود.

اسدی اضافه کرد: ساعت کاری کشاورزان در گذشته 3500 ساعت بوده، ولی با تبدیل فعالیت‌ها به صنعت و خدمات، این میزان به 4500 ساعت افزایش یافته است. با این حال، محدودیت‌هایی را برای مصرف آب اعمال کردیم و هیچ مشکلی در تأمین آب ندارند. ما تعهد می‌دهیم که در صورت بروز کمبود آب، تأمین آن برای این واحدها را ممکن کنیم.

وی تصریح کرد: در راستای مدیریت منابع آبی، برای تأمین آب شرب با مشکلاتی روبرو هستیم و ممکن است در سال آینده برای شهر اراک جیره‌بندی آب صورت گیرد باید از هم‌اکنون برای تأمین منابع آبی در بخش‌های مختلف، از جمله گلخانه‌ها و بخش کشاورزی، برنامه‌ریزی دقیق‌تری انجام دهیم بنابراین پیشنهاد می شود گلخانه‌ها مخازن ذخیره آب را احداث کنند تا بتوانند در مواقع کمبود آب، از این منابع استفاده کنند. اگر امکان تغییر کاربری و خرید زمین برای احداث مخزن وجود داشته باشد، ما آماده‌ایم تا در این زمینه کمک کنیم.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه

آخرین اخبار