هواشناسی خرم آباد طی ۲۴ ساعت آینده | پیش بینی وضعیت آب و هوا لرستان فردا شنبه ۶ بهمن ماه ۱۴۰۳
پیش بینی وضعیت آب و هوا لرستان فردا شنبه ۶ بهمن ماه ۱۴۰۳ و هواشناسی خرم آباد طی ۲۴ ساعت آینده را در این خبر بخوانید.
آب و هوای لرستان فردا چگونه است؟ فردا هوا بارانی است؟ فردا هوا برفی است؟ فردا هوای لرستان خنک است؟ فردا باران می بارد؟ فردا برف می بارد؟ آخرین خبر از هواشناسی لرستان فردا ؟ جدیدترین خبر از هواشناسی لرستان امشب؟ خبر فوری از هواشناسی خرم آباد فردا؟
هواشناسی لرستان طی ۲۴ ساعت آینده
یکی از بخشها و حوزههای مهم گردشگری، موضوع گردشگری مبتنی بر طبیعت است، طی سالهای اخیر مقوله «گردشگری مسئولانه» بهعنوان راهحلی برای جلوگیری از تخریب و تهدید طبیعت موردتوجه قرار گرفته است.
بیتوجهی به «گردشگری مسئولانه»
مهر نوشت، موضوع اصلی گردشگری مسئولانه ایجاد مکانی بهتر برای زندگی افراد و مکانی بهتر برای سفر و بازدید مردم است، این مقوله نیازمند همکاری تمام عوامل اجرایی، هتلداران، دولتمردان، مردم بومی و گردشگران است تا هر کدام مسئولیت خود را در راستای پایداری صنعت گردشگری بپذیرند و به آن تعهد داشته باشند.
اما متأسفانه عدم توجه برخی از تورهای گردشگری و همچنین گردشگران به مقوله گردشگری مسئولانه، تخریب و تهدیدهای زیادی را در حوزه محیطزیست لرستان به دنبال داشته است، موضوعی که به گفته مسئولان گاهی تخریبها از سوی مردم و گردشگران چندبرابر بیشتر از احیای طبیعت و محیطزیست است. «گردشگری مسئولانه» به دنبال این بوده که ضمن ارائه خدمات به گردشگر، کمترین تأثیر منفی بر محیطزیست و فرهنگ محلی صورت گیرد و زمینه بهبود شرایط زندگی مردم نیز فراهم شود.
هوای لرستان روز شنبه چگونه خواهد شد؟ هوای لرستان امروز سرد است؟ روز شنبه هوا آفتابی است؟ روز شنبه بارانی می شود؟ باران فردا شنبه لرستان را فرا می گیرد؟
استان لرستان
پس از اجرای طرح انتقال آب از الیگودرز در شرق استان لرستان به قم که رسانههای ایران از آن با عنوان کلی و مبهم «طرح انتقال آب از سرشاخههای دز به قم» نام میبرند، شهرستان الیگودرز اکنون تأمینکننده اصلی آب مصرفی (شرب، صنعتی، کشاورزی) شهرهای خوانسار، گلپایگان، خمین، محلات، نیم ور، سلفچگان و قم میباشد. به گفته فتاح وزیر وقت نیرو این آب یکی از بهترین آبهای دنیا است.
در مجموع ظرفیت انتقال و جمعآوری آب در این طرح ۲۳ متر مکعب بر ثانیه است در حالی که بیشترین میزان آبی که از سد کرج به تهران میآید ۱۱ متر مکعب بر ثانیه بوده و ظرفیت سامانه یادشده بیش از دو برابر آب انتقالی از سد کرج به تهران است. این سامانه سالیانه ۱۸۳ میلیون متر مکعب آب به پشت سد کوچری منتقل میکند. ظرفیت نهایی انتقال آب در این پروژه ۵۰۰۰ لیتر در ثانیه است. مقدار انتقال آب برای افق سال ۱۴۱۰ به ۲۴۰ میلیون مترمکعب میرسد که مطالعات آن در حال انجام است.
نظر شما