پیش بینی وضعیت آب و هوا آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۳ + هواشناسی آذربایجان شرقی فردا

در این خبر به پیش بینی وضعیت آب و هوا آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۳ پرداخته شده است.

پیش بینی وضعیت آب و هوا آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۳ + هواشناسی آذربایجان شرقی فردا
صفحه اقتصاد -

آلودگی هوای کلانشهر تبریز پس از ۲ روز که در شرایط ناسالم قرار داشت، از صبح امروز / سه شنبه/ رفع شده و به حالت سالم بازگشت.

پیش بینی هواشناسی آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۳

به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی، شاخص کیفی هوای تبریز بر اساس ذرات ۲.۵ میکرون برابر با عدد ۹۸ و قابل قبول است که نسبت به ۲ روز گذشته بهبود نسبی نشان می دهد.

طبق اعلام مرکز پایش کیفی هوای اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی شاخص کیفی هوای تبریز در میانگین ۲۴ ساعته گذشته و از ساعت هفت دیروز / دوشنبه/ تا هفت امروز /سه شنبه/ بر اساس ذرات ۲.۵ میکرون برابر با عدد ۱۱۷ بود که شرایط ناسالم برای گروه های حساس تلقی می شد.

چهارشنبه, ۲۳ آبان۵°

-۳°/

احتمال رگبار

غالباً ابری

احتمال بارندگی

۴۰%

سرعت وزش باد۶ کیلومتر / ساعت

چهارشنبه | روز

۵°احتمال رگبار

۶ کیلومتر / ساعت

احتمال رگبار. حداکثر ۵° سلسیوس. وزش باد شمال-شمال شرقی.

بارندگی

بارندگی

۴۰%پوشش ابر صبحگاهی

پوشش ابر:

۶۹%

طلوع آفتاب

طلوع آفتاب:

۰۷:۰۴:۰۰

چهارشنبه | شب

-۳°تا حدودی ابری

۶ کیلومتر / ساعت

تا حدودی ابری. حداقل -۳° سلسیوس. وزش باد غرب.

بارندگی

بارندگی

۳%پوشش ابر شب

پوشش ابر:

۴۵%

غروب آفتاب

غروب آفتاب:

۱۷:۱۵:۰۰

این در حالی است که عصر گذشته شاخص آلودگی هوای تبریز حتی به عدد ۱۴۰ نیز رسید و این شاخص در شهر سهند معادل ۱۴۶ بود.

از ابتدای پاییز امسال هوای شهر تبریز چهار بار در وضعیت ناسالم قرار گرفته است.

هم اکنون مه رقیق صبحگاهی بر هوای تبریز حاکم است و بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی بارش ها در بیشتر مناطق آذربایجان شرقی امروز نیز تداوم یافته و در نقاط کوهستانی این بارش ها به صورت برف خواهد بود.

پیش بینی وضعیت بارش در آذربایجان‌شرقی تا نیمه بهمن

مدیرکل هواشناسی آذربایجان شرقی گفت: بر اساس مدل‌های پیش‌بینی هواشناسی، میزان بارش در این استان تا نیمه بهمن امسال کمتر از میزان بارش نرمال ( میانگین بارش بلند مدت ) خواهد بود.

حبیب عبدلی میزان بارش نرمال ( بلند مدت فصلی) استان را ۸۵ میلی متر اعلام کرد و افزود: پیش بینی می شود میزان بارش تا نیمه بهمن امسال ۱۰ تا ۱۵ میلی متر نسبت به بارش نرمال استان کاهش یابد.

وی با بیان اینکه میانگین بارش استان از اول مهر تا ۱۹ آبان حدود ۱۰ میلی متر است، اظهار کرد: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۲۰.۴ میلی متر بود، ۵۰.۹ درصد کاهش یافته است.

مدیرکل هواشناسی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه میزان بارش در این بازه زمانی در این استان نسبت به بلند مدت نیز ۷۲.۳ درصد کاهش یافته است، گفت: میانگین بارش بلند مدت استان در این بازه زمانی ۳۶.۲ میلی متر ثبت شده است.

عبدلی، میزان بارش تبریز در این بازه زمانی را ۶.۷ میلی متر اعلام کرد و ادامه داد: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته (۲۲.۲ میلی متر) ۶۹.۸ درصد و نسبت به بلندمدت(۳۱.۶ میلی متر) ۷۸.۷ درصد کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه تغییر اقلیم علت عمده کاهش بارش در استان است، یادآور شد: در این بازه زمانی وضعیت بارش استان در مقایسه با میانگین کل کشور بعد از استان لرستان که با کاهش ۲۹.۶ میلی متری مواجه شده، با کاهش ۲۶.۲ میلی متری در رده دوم ضعیف ترین بارش کشور قرار گرفته است.

در این بازه زمانی وضعیت بارش استان در مقایسه با میانگین کل کشور بعد از استان لرستان که با کاهش ۲۹.۶ میلی متری مواجه شده، با کاهش ۲۶.۲ میلی متری در رده دوم ضعیف ترین بارش کشور قرار گرفته است.

میزان بارش سال آبی جاری در حوضه دریاچه ارومیه با مدت مشابه سال گذشته برابر است

مدیرکل هواشناسی آذربایجان شرقی گفت: در سال آبی جاری میزان بارش در این حوضه ۱۹.۵ میلی متر بوده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته تغییری نداشته است.

عبدلی، افزود: میزان بارش در این حوضه نسبت به بلند مدت (۳۹.۶ میلی متر) حدود ۲۰ میلی متر کاهش یافته است و تاکنون ۶ درصد از بارش سال آبی جاری در این حوضه تامین شده است.

وی با اشاره به بارش های حوضه آبریز دریاچه ارومیه، اظهار کرد: در این بازه زمانی میزان بارش در آذربایجان غربی ۱۵.۹ میلی متر کاهش و در کردستان ۱۲.۲ میلی متر افزایش داشته است.

مدیرکل هواشناسی آذربایجان شرقی گفت: بر اساس شاخص وضعیت خشکسالی، در زمان کنونی شهرهای جنوبی استان در شرایط خشکسالی بسیار شدید و شدید دارندشهرهای جنوبی آذربایجان شرقی در شرایط خشکسالی بسیار شدید و شدید دارند ولی با توجه به بارش های پیش رو، پیش بینی می شود وضعیت آن ها بهبود یابد.

دمای آذربایجان شرقی ۱.۵ درجه کاهش یافته است

ایرنا نوشت، مدیرکل هواشناسی آذربایجان شرقی با اشاره به تغییرات دمایی استان در سال زراعی جاری، گفت: از اول مهر تا ۱۹ آبان امسال میانگین دمای استان ۱۲.۳ درجه سانتی گراد ثبت شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۱.۵ درجه سانتی گراد کاهش یافته است.

عبدلی، ادامه داد: میانگین دمای سال زراعی جاری استان در مقایسه با بلند مدت (۱۲.۲ درجه سانتی گراد) حدود یک دهم درجه سانتی گراد افزایش یافته است.

وی یادآور شد: آذربایجان شرقی در مقایسه با اختلاف دمای میانگین استان های کشور در بلند مدت که ۱.۶ درجه سانتی گراد ثبت شده، در رتبه دوم کمترین افزایش دما قرار گرفته است.

آذربایجان شرقی در مقایسه با اختلاف دمای میانگین استان های کشور در بلند مدت که ۱.۶ درجه سانتی گراد ثبت شده، در رتبه دوم کمترین افزایش دما قرار گرفته است.

عبدلی، افزود: دمای آذربایجان غربی و ایلام در سال زراعی جاری نسبت به بلند مدت هیچ تغییری نداشته است و سیستان و بلوچستان با ۲.۹ درجه سانتی گراد بیشترین افزایش دما را تجربه کرده است.

وی اظهار کرد: بر اساس مدل های هواشناسی و تغییرات اقلیمی، دمای استان در سال زراعی جاری نسبت به بلند مدت یک تا ۲ درجه سانتی گراد افزایش می یابد.

آذربایجان شرقی منطقه ای سردسیر و کوهستانی است و از لحاظ تقسیم بندی های اقلیمی جزو مناطق نیمه خشک به حساب می آید.

آب و هوای این استان به طور کلی سرد و خشک است ولی به علت تنوع توپوگرافیکی از اقلیم های متفاوتی برخوردار است.

آذربایجان شرقی همواره زیر تأثیر بادهای سرد شمالی و سیبری و بادهای مرطوب دریای سیاه و مدیترانه و اقیانوس اطلس همچنین بادهای محلی متاثر از کوهستان های سبلان در شرق، سهند در غرب و جنوب غربی، رشته کوه های قره داغ در شمال، رشته کوه های تخت سلیمان و اربط در جنوب، ارتفاعات بزقوش در جنوب شرق و قوشاداغ در شمال شرق استان قرار دارد.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه