پیش بینی وضعیت آب و هوا تهران فردا چهارشنبه ۲۵ مهر ماه ۱۴۰۳ | تهرانی ها باید این خبر را حتما بخوانند

در این خبر به پیش بینی وضعیت آب و هوا تهران فردا چهارشنبه ۲۵ مهر ماه ۱۴۰۳ پرداخته شده است.

پیش بینی وضعیت آب و هوا تهران فردا چهارشنبه ۲۵ مهر ماه ۱۴۰۳ | تهرانی ها باید این خبر را حتما بخوانند
صفحه اقتصاد -

اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: طی پنج روز آینده در بعضی ساعات افزایش برخی آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا در استان پیش‌بینی می‌شود.

افزایش آلودگی هوای تهران

بر اساس بررسی و تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی آسمان استان تهران، طی پنج روز آینده تهران صاف تا کمی ابری، گاهی همراه با افزایش ابر و وزش باد در نقاط پرتردد شهری، در بعضی ساعات افزایش برخی آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا و در ارتفاعات به‌ویژه فیروزکوه افزایش ابر و در بعضی ساعات بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

ایسنا نوشت، همچنین طی امروز (۲۴ مهر) و شنبه (۲۸ مهر) در پاره‌ای از نقاط استان به‌ویژه مناطق جنوبی و غربی به‌طور متناوب گاهی وزش باد شدید با احتمال خیزش موقت گرد و خاک و یا انتقال گرد و خاک از استان‌های همجوار مورد انتظار است.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، فیروزکوه با کمینه دمای ۴ درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۲۵ مهر) صاف تا کمی ابری، وزش باد و گاهی افزایش باد با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۸ درجه سانتیگراد و طی پنجشنبه (۲۶ مهر) صاف تا کمی ابری، وزش باد و گاهی افزایش باد با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

احتمال تداوم کم‌بارشی و خشکسالی در تهران

مدیرکل هواشناسی استان تهران گفت: انتظار کاهش بارش برای سه ماه آینده در سطح استان را داریم و احتمالا فرآیند خشکسالی تداوم خواهد داشت.

مازیار غلامی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه طی دو سه ماه آینده احتمال افزایش دمای بیشتر از حد معمول در استان تهران وجود دارد، اظهارکرد: در این شرایط مهم‌ترین توصیه ما مدیریت منابع و مصارف آب در تمام بخش‌های خانگی، کشاورزی و صنعت است چون علاوه بر افزایش دما انتظار کاهش بارش برای سه ماه آینده را داریم و احتمالا فرآیند خشکسالی و کم بارشی تداوم خواهد داشت.

او درباره بارش‌های پاییزی استان گفت: در اوایل مهر ماه امسال مقداری بارش داشتیم اما موثر نبود. ما در حال طی کردن فرآیند تغییر اقلیم هستیم و یکی از نشانه‌های تغییر اقلیم بارش شدید در یک بازه زمانی کوتاه مدت است و بعد از آن در یک بازه زمانی طولانی‌مدت بارش وجود نخواهد داشت این در حالیست که کشاورزی بارش مداوم و ملایم نیاز دارد و بارش کوتاه مدت شدید به سیلاب تبدیل می‌شود و خسارت می‌زند و مفید نیست حتی اگر در بهترین شرایط بارش قرار بگیریم و بارش به حد نرمال برسد، نمی‌تواند کم بارشی قبل را جبران کند.

غلامی اضافه کرد: در کل کشور نیز میانگین بارش و دما به همین صورت خواهد بود، به‌ویژه در غرب کشور که بیشتر از دیگر استان‌ها تحت تاثیر کاهش بارش و افزایش دما قرار خواهد گرفت.

مدیرکل هواشناسی استان تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره وضعیت بارش در سال زراعی گذشته ( از مهر ۱۴۰۲ تا پایان شهریور ۱۴۰۳) اظهار کرد: در این بازه زمانی ۲۱۶.۵ میلیمتر بارش داشتیم این در حالیست که میانگین بارش در بلندمدت ۲۸۰ میلیمتر بود بنابراین بارش ۲۳ درصد کاهش یافته و به عبارتی فقط ۷۷ درصد بارش بلندمدت تامین شده بود.

او ادامه داد: نسبت به سال قبل از آن ۳۲ درصد افزایش بارش داریم البته افزایش بارش نسبت به سال قبل موجب جبران کم‌بارشی نشد

مدیرکل هواشناسی استان تهران اضافه کرد: تهران بعد از گیلان، چهارمحال و بختیاری و قزوین، چهارمین استان از نظر بیشترین کاهش بارش بود و در واقع در سال زراعی گذشته جزو پنج استان کم‌بارش کشور ثبت شد.

غلامی در پایان درباره وضعیت دمای تهران در سال زراعی گذشته گفت: از نظر دمایی متوسط دمای استان تهران در سال زراعی گذشته ۱.۷ درجه سلسیوس نسبت به بلند مدت و ۰.۹ درجه سلسیوس نسبت به سال قبل افزایش یافت بنابراین تهران در سال زراعی گذشته گرم‌تر بود و تبخیر سطحی بیشتر شده است. تبخیر سطحی رابطه مستقیم با کاهش منابع آبی دارد.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه

آخرین اخبار