در آستانه فرارسیدن اربعین؛

کانون جهانگردی و اتومبیلرانی خودروهای زائران کشورهای همسایه را به پلاک ترانزیت موقت مجهز می‌کند

کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران برای جابه جایی زائران حسینی در خاک کشورمان، ناوگان خودروهای مسافربری کشورهای افغانستان، پاکستان و عراق را به پلاک استاندارد بین‌المللی مجهز و تردد آن‌ها را در مسیرهای مواصلاتی داخل کشور قابل رهگیری می‌کند.

کانون جهانگردی و اتومبیلرانی خودروهای زائران کشورهای همسایه را به پلاک ترانزیت موقت مجهز می‌کند
صفحه اقتصاد -

طرح تسهیل تردد اتباع کشورهای افغانستان، پاکستان و عراق با وسایل نقلیه زمینی با توجه به نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی و افزایش سفرهای زمینی به مقاصد زیارتی، از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی آغاز شده و تا پایان شهریور ماه ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت. 

در پی مصوبات ستاد مرکزی اربعین و تأکید بر لزوم پایش و ردیابی ناوگان خارجی فاقد پلاک‌های استاندارد قابل خوانش توسط دوربین‌های جاده‌ای و پس از بررسی‌های گوناگون، مسئولیت تجهیز خودروهای زائران خارجی به پلاک‌های بین‌المللی موقت به کانون جهانگردی و اتومبیلرانی محول و اقدامات لازم برای طراحی، تولید و ایجاد زیر ساخت‌ها با قید اولویت انجام شد.

این طرح با هماهنگی پلیس راهور فراجا و وزارت راه و شهرسازی به منظور نصب پلاک ترانزیت موقت و تردد خودروهای زائران کشورهای همسایه در گذرگاه‌های مرزی ایران در حال اجرا است.

در این راستا نمایندگان و کارشناسان کانون جهانگردی و اتومبیلرانی مستقر در گذرگاه مرزی مهران در استان ایلام (مرز ایران و عراق)، گذرگاه‌های مرزی میرجاوه و ریمدان در استان سیستان و بلوچستان (مرز ایران و پاکستان) و گذرگاه مرزی دوغارون در استان خراسان رضوی (مرز ایران و افغانستان) پلاک ترانزیت موقت به منظور تردد داخل ایران برای خودروهای مسافربری، صادر می‌کنند. 

از مهمترین اهداف اجرای این طرح می‌توان به تسریع و تسهیل تردد زائران و عزاداران حسینی، کاهش زمان انتظار در ورودی مرزها، ایجاد امکان خوانش پلاک توسط دوربین‌های جاده‌ای، شناسایی و رهگیری خودروهای زائران خارجی در کشورمان، کمک به جابه‌جایی و نقل و انتقال زوار و همچنین کمک به ورود گردشگران خارجی به ایران، اشاره کرد.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه