صفحه اقتصاد بررسی می کند:
همه چیز درباره برند غذایی پاکبان + تاریخچه و فعالیت ها
توضیحاتی درباره تاریخچه و فعالیت های برند غذایی پاکبان به عنوان یکی از قدیمی ترین و معروف ترین برندهای لبنیات ایران در صفحه اقتصاد منتشر شد!

در این مطلب از صفحه اقتصاد ، توضیحاتی درباره تاریخچه و فعالیت های برند غذایی پاکبان خواهیم داشت! با ما همراه باشید. گروه صنایع غذایی پاکبان که در زمینه تولید انواع فرآورده های لبنی و همچنین تولید آبمیوه و شیر خشک فعالیت دارد، در سال ۱۳۵۶ شمسی تاسیس شده است (با شماره ثبت ۵۹۷۵۴ در اداره ثبت تهران) و از سال ۱۳۷۲ شمسی نیز مشغول به فعالیت است (در سال ۱۳۷۲ شمسیی موفق به اخذ پروانه بهره برداری از وزارت صنایع گردیده است).
در حال حاضر این شرکت با ظرفیت تولید ۵۰ هزار تن انواع فرآورده های لبنی و ۴۵۰ تن آبمیوه به عنوان پیشگام در زمینه نوآوری در بسته بندی و کیفیت، به فعالیت خود ادامه می دهد!
جالب است بدانید تمامی محصولات این مجموعه به صورت ارگانیک از دامن طبیعت تامین می گردد و با شعار جامعه سالم در گرو تغذیه سالم، محصولات تولیدی خود را با ایجاد چرخه ی مستقیم و حذف واسطه ها در حداقل زمان ممکن به دست مصرف کنندگان خود می رساند.
از جمله محصولات این برند غذایی قدیمی و باسابقه می توان به شیر، ماست، دوغ، پنیر ، خامه، کشک، آبمیوه گازدار، آبجو بدون الکل (ماءالشعیر) ، ن وشیدنی میوه ای و گیاهی بدون گاز ، دسر، تخم مرغ، قارچ، نوشابه گازدار و… اشاره کرد. برند پاکبان با ارائه محصولات به صورت پروبیوتیک (غنی شده با ویتامین ها) و استفاده از شیر طبیعی در تلاش است تا محصولاتی با کیفیت و متناسب با ذائقه مصرف کنندگان خود تولید و عرضه نماید.
برند غذایی پاکبان در حال حاضر با حضور ۲۳۰ کارمند واقع در هشتگرد، کوهسار، جاده آردهه پاکبان ماموریت اصلی و اساسی خود را خلق ارزش و توسعه سطح زندگی مشتریان خود در سطح ملی و بین المللی با تکیه بر همکاران سختکوش و نوآور و همچنین ارائه محصولات باکیفیت و متمایز مشخص کرده است.
نظر شما