برگزاری کارگاه های مدل های ارزیابی ریسک و ایمنی در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی؛

ایجاد نهادهای مستقل برای ارزیابی ریسك ها تحت مدیریت یكپارچه با استفاده از فناوری های جدید جزء ضروریات است

به گزارش صفحه اقتصاد به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، مهندس ابوطالب گرامی مدرس مدیریت ریسک سازمانی در بخش اول با موضوع "ارزیابی

ایجاد نهادهای مستقل برای ارزیابی ریسك ها تحت مدیریت یكپارچه با استفاده از فناوری های جدید جزء ضروریات است
دومین نشست تخصصی کارگاه مدل های ارزیابی ریسک و ایمنی با حضور مدیران ارشد، اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و صاحبنظران صنعت بیمه، در دو بخش "ارزیابی ریسک، بر مبنای ایزو 31000" و "مدیریت ریسک های بیمه از منظر ایمنی فرآیند و HSE" در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی برگزار شد.

به گزارش صفحه اقتصاد به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، مهندس ابوطالب گرامی مدرس مدیریت ریسک سازمانی در بخش اول با موضوع "ارزیابی ریسک بر مبنای ایزو۳۱۰۰۰" به تشریح مواردی چون مفهوم ریسک، ضرورت مدیریت ریسک، معرفی رویکردهای مبتنی بر ریسک، تشریح وضعیت ارزیابی ریسک در صنعت بیمه و کارآمدی بیشتر فرآیند ارزیابی ریسک پرداخت.

وی با اشاره به عدم اختصاص زمان کافی در ارزیابی ریسک، عدم وجود شیوه نامه مناسب برای ارزیابی ریسک ها، کم رنگ شدن ارزیابی ریسک در مقابل سیاست های حاکم بر محیط پیرامونی صنعت بیمه و عدم وجود مهارت و دانش مورد نیاز شرکت های بیمه در ارزیابی ریسک، ایجاد نهادهای مستقل برای ارزیابی ریسک ها تحت مدیریت یکپارچه با استفاده از فناوری های جدید را جزو ضروریات برشمرد.

استقرار و استفاده از خدمات بازرسی ریسک در پروژه های بزرگ باید توسط بیمه مرکزی الزامی گردد

همچنین مهندس علی ندری مدرس حوزه ریسک نیز در بخش دوم این کارگاه با موضوع "مدیریت ریسک های بیمه از منظر ایمنی فرآیند و HSE " ضمن ارائه آمار و اطلاعات خسارات بررسی و پرداخت شده از سوی شرکت های بیمه مربوط به مگا پروژه های مربوط به نفت و انرژی، نکات با اهمیت و کلیدی در فرآیند شناسایی تحلیل و ارزشیابی ریسک های بزرگ را تشریح کرد.

ندری در این نشست استراتژی های مواجهه با ریسک، رویکرد مدیریت ریسک صنعت بیمه، بررسی پرونده خسارات بزرگی مانند مجتمع پتروشیمی بوعلی سینا، حادثه فرآیندی سکوی SPD۹ و مجتمع پتروشیمی خارک را بررسی کرد و ضمن تاکید بر تدوین مقررات و دستورالعمل های لازم برای ارزیابی ریسک های بیمه ای، الزام به استقرار و استفاده از خدمات بازرسی ریسک در پروژه های بزرگ ( Risk inspection ) توسط بیمه مرکزی را ضروری دانست.

شایان ذکر است، کارشناسان حاضر در این کارگاه به بحث و بررسی در خصوص موضوعات مرتبط به ارزیابی ریسک های مرتبط با نفت و انرژی پرداختند.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه