همه چیز درباره عرضه اولیه خنور + زمان عرضه اولیه خنور

در این خبر به توضیحاتی درباره وضعیت آب و هوا فردا پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ و هواشناسی استان ها پرداخته شده است.

همه چیز درباره عرضه اولیه خنور + زمان عرضه اولیه خنور
صفحه اقتصاد -

تاکنون ۳ نمادی که درج شده است جلسات معارفه خود را نیز برگزار نمودند و در صف عرضه اولیه قرار گرفته اند و ۱۳ نماد دیگر درج شده اند و جلسه معارفه خود جهت عرضه اولیه را برگزار نکرده اند. خنور نمادی بود که سال گذشته درج شد اما جلسه معارفه اش لغو گردید برای دومین بار اطلاعیه برگزاری جلسه معارفه جهت عرضه اولیه را منتشر نمود.

با توجه به درج و برگزاری جلسات معارفه چندین نماد در روزهای پایانی سال گذشته تاکنون عرضه اولیه ای در سال جدید انجام نگرفته است و دلیل این موضوع هم این بود که در روز یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ قادر معصومی خانقاه مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار در گفتگو با پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا) از لغو عرضه‌های اولیه تا اطلاع ثانوی خبر داد تا اینکه امروز محمود گودرزی، مدیر عامل شرکت بورس در نشست خبری معاونت نظارت بر بورس‌ها و ناشران و مدیران عامل بورس و فرابورس بیان کرد که به محض اینکه شرایط بازار مهیا و ارزش معاملات معقول باشد، عرضه اولیه ها از سر گرفته می شود, همچنین معصومی خانقاه در گفتگو با نبض بورس اظهار نمودند : احتمال بازگشت عرصه اولیه ها از اردیبهشت یا نهایت اوایل خرداد وجود دارد .

تاکنون ۳ نمادی که درج شده است جلسات معارفه خود را نیز برگزار نمودند و در صف عرضه اولیه قرار گرفته اند و ۱۳ نماد دیگر درج شده اند و جلسه معارفه خود جهت عرضه اولیه را برگزار نکرده اند.

لغو جلسه معارفه خنور

جلسات معارفه مربوط به شرکت سهام شرکت نور ایستا پلاستیک با (نماد معاملاتی خنور ۱) که قرار بود روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۲.۱۲.۱۶ و روز شنبه مورخ ۱۴۰۲.۱۲.۱۹ برگزار گردد، اما اولین جلسه این نماد در روز چهارشنبه برگزار شد و جلسه دوم لغو گردید و مجددا در سال جاری اطلاعیه برگزاری جلسه این نماد منتشر گردیده است تا این نماد هم به زودی در بازار سرمایه عرضه اولیه شود.

برگزاری جلسه معارفه خنور

جلسات معارفه مربوط به شرکت سهام شرکت نور ایستا پلاستیک (نماد معاملاتی خنور ۱) دوشنبه ۱۷ اردیبهشت‌ماه راس ساعت ۱۰:۰۰ و سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت‌ماه  ساعت: ۱۰:۰۰ از طریق تلویزیون اینترنتی واچار به نشانی www.wachartv.com به صورت زنده پخش خواهد شد.

آشنایی با نماد خنور

این شرکت که در ۲۲ فروردین ۱۳۷۷ تاسیس شد در تاریخ ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ در گروه خودرو و ساخت قطعات، فعالیت خود در بازار دوم فرابورس را شروع کرد.

شرکت نورایستا پلاستیک پس از احراز کلیه شرایط پذیرش از ۲۹ شهریور با نماد "خنور" در گروه خودرو و ساخت قطعات به عنوان صد و نود و هفتمین شرکت در بازار دوم معاملات فرابورس درج شد تا در صف عرضه اولیه سهام بایستد.

تولید قطعات کامپوزیت ترمو پلاستیک خودرو به روش GMT، محصولات از لاستیک و پلاستیک، تولید قطعات کامپوزیت خودرو به روش SMC محصولات ازلاستیک وپلاستیک، تولید قطعات کامپوزیت به روش LFT و تولید بدنه کامپوزیت تابلو برق به روش SMC ازجمله محصولات این شرکت به حساب می‌آید.

سرمایه و ترکیب سهامداران

در ترکیب سهامداری شرکت حسین اخوان با ۴۳.۹۶ درصد سهام، موسسه اهداف نیکان با ۴ درصد، شرکت تدبیر نیکان ایرانیان با ۴۰.۹ درصد و شرکت موج نیکان با ۱۱ درصد سهام حضور دارند. سرمایه اولیه شرکت با ۲۶۲ نیروی انسانی، ۱۰۰ هزار تومان بوده که طی چند مرحله افزایش سرمایه به ۱۰۰ میلیون تومان رسیده است.

ده نکته درباره نماد در صف عرضه اولیه

۱. مالک خنور حسین اخوان است. او ۴۴ درصد از سهام خنور را در اختیار دارد و ۴۰ درصد سهام دیگر این نماد تحت مالکیت شرکت تدبیر نیکان ایرانیان است که سهامداران این شرکت نیز حسین اخوان و فرزندان او هستند.  

۲. حسین اخوان مدیرعامل خنور است و دارای مدرک دکترای تخصصی در رشته حقوق بین الملل عمومی است. او مدرک دکترای خود را فروردین ۱۳۹۷ از دانشگاه آزاد اسلامی دریافت کرده است. اخوان تمام دوران تحصیلات دانشگاهی خود را در دانشگاه آزاد اسلامی بوده است.

۳. او تجربه سال‌ها کار در کشور ژاپن و آشنایی با فرهنگ این کشور را دارد و حاصل این تجربه تاسیس هلدینگ نیکان است. این هلدینگ در سال ۱۹۸۵ فعالیت تجاری خود را از توکیو آغاز کرده است.

۴. مهمترین محصول تولیدی خنور، سینی جاچراغی انواع خودرو سبک است.  

۵. خنور از زیرمجموعه‌های گروه نیکان است و جالب اینجاست که این گروه یک شرکت تجاری ژاپنی دارد که کار آن واردات مواد غذایی به ژاپن و صادرات اقلام صنعتی از ژاپن به ایران و کشور‌های خاورمیانه است.

۶. مواد اولیه شرکت توسط شرکت‌ های چینی و ایرانی عمدتا تامین می‌شود. در بین تامین کنندگان مواد اولیه شرکت‌هایی از تایوان و آلمان هم به چشم می‌خورد.

۷. خریداران محصولات خنور، ایران خودرو و سایپا هستند. خنور برای سایپا دیاق عقب  و برای ایران خودرو نیز سینی جا چراغی و سینی زیر موتور تولید می‌کند.

۸. شرکت‌های همگروه بورسی این شرکت، خاذین، خشرق، خکار، ختور و خرینگ می‌باشند.  

۹. یکی از نقاط ضعف شرکت اخلال در تامین برخی مواد اولیه است و یکی از تهدیدات این شرکت هم تک منبع بودن برخی تامین کنندگان عنوان شده است.  

۱۰. هیچ گونه پرونده حقوقی این شرکت ندارد.

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان