مدیرعامل بانک مسکن با اشاره به ناترازی ها در سیستم بانکی کشور عنوان کرد

عدم تطابق سررسید سپرده‌ ها و تسهیلات، عامل ایجاد ناترازی/لزوم نظارت بیشتر بر پرداخت تسهیلات

​بانک مسکن از طریق افزایش سرمایه می تواند منابع دراختیار خود را برای پرداخت تسهیلات به متقاضیان افزایش دهد.

عدم تطابق سررسید سپرده‌ ها و تسهیلات، عامل ایجاد ناترازی/لزوم نظارت بیشتر بر پرداخت تسهیلات
صفحه اقتصاد -

دکتر علی خورسندیان، مدیرعامل بانک مسکن در گفت و گو با پارسینه ضمن اشاره به دلایل ایجاد ناترازی در منابع و مصارف بانک ها به ویژه بانک تخصصی مسکن افزود:افزایش سرمایه بانک مسکن به عنوان یک بانک دولتی می تواند این ناترازی را کاهش دهد.

وی عدم تطابق سررسید سپرده‌ ها و تسهیلات را از دلایل عمده ناترازی در بانک مسکن عنوان کرد و یادآور شد:تکالیفی که خارج از توان سیستم بانکی به آنها واگذار می‌شود، از دلایل اصلی ایجاد ناترازی است که علاوه بر ایجاد بحران نقدینگی در بانک ها موجب ایجاد ناترازی و اضافه برداشت از بانک مرکزی می شود؛ چرا که این تکالیف از نظر سود و زیان برای بانک ها توجیه اقتصادی نداشته و صرفا توجیه اجتماعی به همراه دارد.

وی در ادامه، ضمن ارائه راهکارهای لازم برای کاهش ناترازی ها در منابع و مصارف به وصول مطالبات اشاره کرد و گفت:وصول مطالبات و تسویه معوقه ها می تواند منجر به افزایش منابع بانک و به دنبال آن کاهش ناترازی ها شود.

مدیرعامل بانک مسکن افزود:اگر مصارف بانک ها متناسب با منابع آنها باشد و کنترل و نظارت براین امر صورت گیرد ؛ در کاهش ناترازی ها موثراست.

دکتر خورسندیان همچنین بر رعایت بهداشت اعتباری در زمان پرداخت تسهیلات به پروژه ها تأکید کرد و یادآور شد: رعایت بهداشت اعتباری باعث جلوگیری از نکول و به تعویق افتادن تسهیلات می شود که در این خصوص می توان با اخذ ضمانت های لازم از برگشت تسهیلات اطمینان حاصل و از ایجاد ناترازی در منابع و مصارف پیشگیری کرد.

وی در پایان اضافه کرد:چنانچه شرایط اقتصادی در جامعه متعادل باشد؛ بانک ها می توانند تأمین مالی کرده و اضافه برداشتی از بانک مرکزی نداشته باشند.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه