آیا پیامک ارسالی قطع یارانه، حقیقت دارد؟
در این خبر به درباره اینکه آیا پیامک ارسالی قطع یارانه، حقیقت دارد یا خیر، پرداخته شده است.
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به انتشار اخباری در فضای مجازی پیرامون اعلام جدول قطع یارانه ها، گفت: افراد سودجو با ارسال پیامک یا پیام در پیام رسانها و گروههای شبکههای اجتماعی به شهروندان با عنوان اطلاع رسانی در خصوص قطع یارانه شهروندان به دنبال سرقت از آنها هستند.
سرگرد "جواد مختار رضایی" اظهار داشت: در این پیامها از مخاطبین خواسته میشود برای مشاهده واریز یا قطع یارانه معیشتی از طریق لینکی که در داخل پیامک یا پیام قرار داده شده، پیگیری صورت پذیرد.
وی افزود: لینک ارسالی موجود در این پیامها، بدافزار بوده و مخاطبین با کلیک و نصب این بدافزار در دام مجرمان سایبری افتاده و تمامی اطلاعات ذخیره شده در گوشیهای آنها به سرقت رفته و گوشی آنها در کنترل مجرمان سایبری قرار می گیرد.
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا ادامه داد: عاملان ارسالی لینک جعلی حتی میتواند شهروندان را به درگاههای جعلی بانکی هدایت کرده و با عنوان پرداخت مبلغ ناچیزی برای اطلاع از قطع یارانه، اطلاعات بانکی آنها را به سرقت برده و حساب بانکیشان را خالی کنند.
وی یادآور شد: از سوی سازمان هدفمندی یارانهها پیامکی مبنی بر قطع شدن یارانه افراد ارسال نمیشود و پیامکهایی که از سرشمارههای شخصی برای شهروندان با این عنوان ارسال میشود قطعا کلاهبرداری بوده و از سوی مجرمان سایبری ارسال شده است، چراکه هیچ سازمان رسمی و حاکمیتی با شماره شخصی برای افراد پیام ارسال نمیکند.
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا گفت: در صورت دریافت چنین پیامهایی به لینکهایی که از این طریق برای آنها ارسال میشود اعتماد نکرده و از کلیک بر روی آنها خودداری کرده و موضوع را از طریق وبسایت رسمی پلیس فتا به آدرس fata.gov.ir یا شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ گزارش دهند.
این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: پلیس فتا به صورت شبانهروزی آماده دریافت گزارشهای مردمی و برخورد با مجرمان سایبری است؛ همکاری و هوشیاری شهروندان نقش بسزایی در پیشگیری از اینگونه جرائم دارد.
نظر شما