پلمب ۷ واحد صنفی در زاهدان/ علت چه بود؟
رئیس گروه بهداشت محیط و حرفهای مرکز بهداشت زاهدان از پلمب ۷ واحد صنفی در این شهرستان خبر داد.

علیرضا شهرکی، رئیس گروه بهداشت محیط و حرفهای مرکز بهداشت زاهدان اظهار کرد: در بازرسی تیم های بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، ۷ واحد صنفی بدلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمب شدند.
وی اظهار کرد: در راستای حفظ سلامت عمومی و رعایت اصول بهداشتی، طی بازدیدهای اخیر از واحدهای صنفی شهر زاهدان، ۷ واحد به دلیل عدم رعایت استانداردهای بهداشتی پلمب شدند.
شهرکی ادامه داد: ۲ واحد نانوایی به دلیل عدم رعایت بهداشت در فرآیند تهیه و پخت نان و استفاده نکردن از تجهیزات بهداشتی مناسب و ۳ قهوهفروشی به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی در تهیه و سرو نوشیدنیها و استفاده نکردن از ظروف بهداشتی تعطیل شدند.
وی گفت: همچنین یک واحد غذای آماده به علت عدم رعایت بهداشت در فرآیند طبخ و نگهداری غذا که میتواند منجر به بروز بیماریها شود و یک واحد آرایشگاه زنانه به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی در استفاده از تجهیزات و انجام ندادن گندزدایی مناسب نیز با دستور قضایی پلمب شد.
گفتنی است؛ شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، از طریق شماره تلفن ۱۹۰ مراتب را گزارش دهند تا اقدامات لازم انجام شود.
نظر شما