صفحه اقتصاد بررسی می کند:
همه چیز درباره عرضه اولیه فسبزوار + تاریخ عرضه اولیه و مبلغ موردنیاز

در این مطلب از صفحه اقتصاد ، توضیحاتی درباره تاریخ عرضه اولیه شرکت پارس فولاد سبزوار با نماد فسبزوار و همچنین مبلغ موردنیاز خواهیم داشت! با ما همراه باشید. به تازگی و براساس اخبار منتشر شده، مطلع شده ایم در هفته چهارم شهریور ماه سال 1400 شمسی عرضه اولیه ۱۳ درصد از سهام شرکت فولاد سبزوار به عنوان پانصد و هشتاد و نهمین شرکت پذیرفته شده در ﺑﺨﺶ فلزات اساسی، گروه و طبقه تولید آهن و فولاد پایه با کد صنعت ۲۷۱۰ در بازار بورس انجام خواهد شد! همچنین ۷ درصد دیگر از سهام این شرکت نیز در طی سه ماه آینده در بازار بورس عرضه خواهد شد.

شرکت پارس فولاد سبزوار یکی از کارخانجات مهم تولید مواد اولیه فولاد خام می باشد که به منظور مدیریت و توسعه کارخانه های آهن اسفنجی، فولادسازی و ماشین ریخته گری با ظرفیت ۸۰۰ هزار تن و به نسبت سهام ۸۵ درصد متعلق به شرکت اپال کانی پارس و همچنین ۱۵ درصد سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) در بهار سال ۱۳۹۴ شمسی پایه گذاری شد.
سرمایه شرکت پارس فولاد سبزوار با ۳۶۷ نیروی انسانی در ابتدای تاسیس، ۱۰۰ میلیون تومان بود که در طی یک مرحله افزایش سرمایه از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران به ۴۰۰ میلیارد تومان رسیده است!
این شرکت ظرفیت تولید ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی را دارد.
واحد بریکت سازی سرد شرکت پارس فولاد سبزوار به عنوان اولین واحد در بین هشت طرح ملی فولاد در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ شمسی به بهره برداری رسید. ظرفیت اسمی کارخانه، ۱۲ تن بریکت بر ساعت می باشد و با توجه به نرمه تولید شده در فرآیند احیای مستقیم ظرفیت آن تا ۸۰ هزار تن بر سال می تواند باشد!

محصول تولیدی واحد بریکت سازی سرد شرکت پارس فولاد سبزوار از نظر آنالیز شیمیایی و خواص فیزیکی، متالورژیکی و همچنین مکانیکی در رنج استاندارد صنعت می باشد و قابلیت صادرات و عرضه در بازارهای دوردست، بدون افت متالیزاسیون و خردشدگی را دارا است.
از مهم ترین مزایای به مدار آمدن واحد بریکت سازی سرد شرکت پارس فولاد سبزوار می توان به این موضوع اشاره کرد که واحد احیای مستقیم (تولید آهن اسفنجی) را قادر می سازد با جداسازی نرمه آهن اسفنجی تولید شده که ماده مطلوبی برای کوره های ذوب نمی باشد، محصول اسفنجی با کیفیت درجه یک را تحویل مشتریان خود نماید؛ همچنین از دیگر سو، نرمه جدا شده به عنوان خوراک بریکت سازی استفاده می شود و محصول با کیفیت مناسب برای واحد ذوب تولید می گردد.
از مزایای بریکت سرد برای واحد ذوب می توان به کاهش ضایعات غبارگیر و همچنین کاهش پاشش مذاب و کاهش سرباره اشاره نمود.
در انتها لازم به بیان است شرکت پارس فولاد سبزوار دو طرح توسعه در پیش روی خود دارد؛ طرح نخست که پیش پرداخت آن نیز انجام شده است، تولید یک میلیون تن فولاد است و طرح دوم نیز تولید ۱.۵ میلیون تن بریکت گرم است. همچنین این شرکت در دو حوزه آب های ژرف به ویژه در استان سیستان و بلوچستان و همچنین انرژی خورشیدی طرح های قابل توجهی در دست اجرا دارد.
کپی شد! |