معاونت توسعه ابزارها و نهادهای کاریزما عنوان کرد
سود سالانه ۲۴ درصد برای سرمایهگذاران و امور نیکوکارانه در صندوق نیکوکاری فردا ی روشن
صفحه اقتصاد - سمیرا عسکری - راضیه صباغیان در حاشیه مراسم رونمایی از صندوق نیکوکاری فردای روشن در بزرگترین رویداد صنعت مالی کشور در جمع خبرنگاران با تاکید بر

صفحه اقتصاد - سمیرا عسکری - راضیه صباغیان در حاشیه مراسم رونمایی از صندوق نیکوکاری فردای روشن در بزرگترین رویداد صنعت مالی کشور در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه سرمایهگذاران در این صندوق میتوانند امکانی را فراهم کنند تا پولهای هرچند اندک اما مستمر خود را در راستای اقدامات نیکوکارانه سرمایهگذاری کنند و از سودی بالغ بر ۲۴ درصد سالانه بهرهمند گردند.
به گزارش صفحه اقتصاد، پانزدهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه که به عنوان بزرگترین رویداد صنعت مالی کشور هم از آن یاد میشود، این روزها شاهد برگزاری جلسات، ارائه خدمات و محصولات نوین در صنایع مرتبط با این حوزهها است. کاریزما یکی از مهمترین گروه های مالی ایران نیز با برپایی غرفه در این نمایشگاه حضوری فعالانه را به ثبت رسانده است. راضیه صباغیان معاونت توسعه ابزارها و نهادهای مالی کاریزما با حضور در جمع اصحاب رسانه به معرفی و چگونگی سرمایهگذاری در اقدامی خیرخواهانه و سود تعلقگرفته در صندوق نیکوکاری فردای روشن پرداخت.
راضیه صباغیان در ابتدای نشست خود با اشاره به اینکه نوعدوستی و کمک به همنوع جزو اهداف متعالی انسانهاست، گفت: این سنت حسنه در میان ایرانیان به دلیل برخورداری از نعمت دین اسلام نیز رواج داشته است. همافزایی و همکاری که در بازار سرمایه میتواند به صورتی مفیدتر مثمر ثمر واقع بشود. در همین راستا کاریزما اقدام به تشکیل صندوقهای سرمایهگذاری نیکوکاری کرده است. تجمیع پولهای خرد از افراد نیکوکار برای بهینهتر شدن اهداف نیکوکارانه، کاهش ریسک سرمایهگذاری، بهرهمندی از صرفهجویی ناشی از مقیاس و محقق شدن منافع و اهداف راهاندازی صندوق برای کسب بازدهی مطلوب از اهدف تشکیل صندوقهای سرمایهگذاری است.
وی افزود: در حقیقت سرمایهگذار با انتخاب خود بخشی از منافع یا تمام منافع حاصله از سرمایه گذاری را به مدیر صندوق اعلام میکند تا به امور نیکوکارانه فعالیت صندوق در قالب امیدنامه اختصاص داده بشود. در این راستا، صندوق نیکوکاری فردای روشن با موسساتی همچون خیریه کهریزک امروز فعالیت خود را آغاز میکند و موسسه شجره طیبه گزینه بعدی به عنوان مجری این طرح میباشد و سرمایه گذار میتواند تمام یا قسمتی از سود حاصل از سرمایهگذاری را به مجریان طرح که همان مؤسسات خیریه هستند، اختصاص بدهد. البته این امکان وجود دارد که سایر نهادهای خیریه نیز اضافه شوند.
معاونت توسعه ابزارهای سرمایهگذاری کاریزما با بیان اینکه در حال حاضر ۱۲ صندوق فعال در این زمینه وجود دارد که هرکدام صرفا به یک موضوع اختصاص داده شدهاند، اظهار داشت: صندوق نیکوکاری میراث ماندگار پاسارگاد با مدیریت اجرایی موسسه آموزش عالی خاتم، ایتام برکت (بنیاد احسان)، کسب و کار صوفی رازی (موسسه آموزش عالی در شمالغرب کشور)، جایزه پیامبر اعظم(ص) و نیکوکاری یکم آگاه (بهزیستی)، لوتوس رویان (پژوهشگاه رویان)، ندای امید (حمایت از بیماران سرطانی)، دانشگاه تهران (بنیاد حامیان دانشگاه تهران تحت مدیریت شرکت کاریزما)، همیار آشنا ایرانیان (بنیاد کودک)، دانش مالی اسلامی (انجمن دانش مالی اسلامی) و نیکوکاری الزهرا (با هدف حمایت از دانشگاه الزهرا(س) و نیکوکاری فردای روشن از جمله صندوقهای نیکوکاری موجود در کشور میباشند.
وی با بیان ساختار صندوقهای نیکوکاری، گفت: یک مجمع مانند دیگر صندوقهای سرمایهگذاری تصمیمگیرنده این صندوقها به حساب میآید. ارکان اداره کننده و نظارت کننده توسط مجمع انتخاب میشوند. ارکان ادارهکننده به مانند دیگر صندوقها دارای مدیر صندوق و مدیر ثبت است. علاوه براین مدیر یا مدیران اجرا مختص این نوع ازصندوق ها میباشد. در صندوق نیکوکاری فردای روشن موسسه خیریه کهریزک و شجره طیبه از مدیران اجرای این صندوق هستند که هر سه ماه یکبار گزارش مصارف وجوه را برای اطلاع سرمایهگذاران منتشر میکنند. ارکان نظارتی نظیر متولی، حسابرس و سازمان بورس اوراق بهادار میباشند که بر حٌسن انجام این کار نظارت دارند.
صباغیان تصریح کرد: برای جلوگیری از تاسیس صندوقهای جدید به ازای هر موضوع نیکوکارانه و محدود نبودن به عملکرد یک شخص بعنوان مدیر اجرا در راستای فعالیت بهتر در صندوق نیکوکاری فردای روشن کاریزما، چند مدیریت اجرایی تعریف گردید. صندوق سرمایهگذاری نیکوکاری فردای روشن مانند تمام صندوقهای نیکوکاری مبتنی بر صدور و ابطال است و سرمایهگذار هر زمان که تمایل داشت، میتواند دستور صدور یا ابطال را به مدیر صندوق اعلام نماید. متولی هم بهصورت آنلاین بر نحوه فعالیت صندوق نظارت میکند.
نظر شما