مؤمنین در صورت داشتن سوال، می‌توانند با دفتر تماس حاصل نمایند.

مبلغ کفاره روزه در سال ۱۴۰۲ و زکات فطریه چقدر است؟

در رمضان سال ۱۴۴۴ چقدر باید کفاره روزه پرداخت کنیم؟ مبلغ کفاره روزه در رمضان ۱۴۰۲، زکات فطره در رمضان ۱۴۰۲ چقدر است؟میزان زکات فطریه ۱۴۰۲، مبلغ کفاره روزه ۱۴۰۲

مبلغ کفاره روزه در سال 1402 و زکات فطریه چقدر است؟

در این مطلب از صفحه اقتصاد به موضوع مبلغ کفاره روزه در سال ۱۴۰۲ و زکات فطریه رمضان ۱۴۴۴ می پردازیم با ما همراه باشید!

کفاره روزه غیر عمد مبلغ دوازده هزار تومان (120.000 ریال) است که باید به صورت نان تهیه و پرداخت شود؛ همچنین کفاره روزه عمد مبلغ هفتصد و بیست هزار تومان (7.200.000 ریال) است.

لازم به ذکر است که براساس مسأله ۱۶۹۲ رساله توضیح المسائل آیت الله مکارم شیرازی، زکات فطره بر تمام کسانى که قبل از غروب شب عید فطر بالغ و عاقل و غنى باشند واجب است، یعنى باید براى خودش و کسانى که نان خور او هستند، هر نفر به اندازه یک صاع (تقریباً سه کیلو) از آنچه غذاى نوع مردم آن محل است، اعم از گندم و جو یا خرما یا برنج یا ذرّت و مانند اینها به مستحق بدهد و اگر پول یکى از اینها را بدهد کافى است.

مؤمنین در صورت داشتن سوال، می‌توانند با دفتر قم ۰۲۵۳۷۴۷۵ تماس حاصل نمایند.

در اطلاعیه دفتر این مرجع تقلید شیعیان آمده است: «شخصی که پرداخت زکات فطره بر او واجب است باید برای خودش و کسانی که نانخور او هستند، هر نفری یک صاع (تقریبا ۳کیلو و ۶۰۰گرم) از خوراکی‌های رایج در منطقه خود (مانند گندم، برنج و …) یا مبلغ آن را به عنوان فطریه بپردازد.

با توجه به اینکه قیمت گندم و برنج در شهرهای مختلف، ممکن است اندکی متفاوت باشد، لذا مؤمنین می‌توانند معادل مقادیر مذکور را بر طبق قیمت محل زندگی خود، محاسبه و پرداخت نمایند.

کفاره افطار غیر عمدی برای هر روز، یک مد طعام (حدود ۹۰۰گرم به‌حساب گندم) است که باید به مسکین (فردی که معیشتش سختتر از فقیر است) پرداخت شود و در صورت اطمینان می‌توان قیمت آن را به مسکین داد تا به وکالت از مکلف، برای خودش این مقدار طعام بخرد.

مؤمنان مبلغ معادل یک صاع (۳ کیلوگرم) گندم یا برنج را به عنوان قوت غالب جهت زکات فطره بپردازند.

کفاره روزه غیرعمدی، برای هر روز، یک مد (حدود ۷۵۰ گرم) طعام مثل گندم است.

کفاره عمدی، برای هر روز افطار عمدی، اطعام شصت مسکین؛ هرکدام یک مد (حدود ۷۵۰ گرم) طعام، مثل گندم پرداخت شود.»

۱) میزان زکات فطرۀ مکلّفینی که فقير نيستند، برای خودشان و اشخاص تحت تكفّل، به‌‌ازای هر نفر، تقريباً سه كيلوگرم گندم يا جو يا خرما يا برنج و مانند آن است که باید به مستحق بدهند و اگر پول يكى از اينها را هم بر اساس قیمت رایج محلّ زندگی خود بپردازند کافی است.

این مبلغ برای گندم در اغلب مناطق کشور حدود چهل هزار تومان توسط کارشناسان مربوطه برآورد شده است. در خصوص سایر مواد غذایی، با توجّه به اینکه قیمت آنها در شهرهای مختلف متفاوت است، مؤمنین می‌توانند معادل مقادیر مذکور را براساس قیمت محلّ زندگی خود بپردازند.

۲) کفّارۀ افطار غیر عمدی روزه ، به ازای هر روزه، حدود ۷۵۰ گرم طعام نظیر گندم یا پول آن است و کفّارۀ عمدی افطار روزه ، به‌ازای هر روزه، شصت برابر آن می‌باشد.

۳) خرید سایر نیازمندی‌های متعارف فقرا، اعم از خوراکی و غیر خوراکی، با مبالغ زکات فطره یا با مبالغ کفّاره و تحویل به آنان جایز است و نیز انتقال مبالغ زکات فطره یا کفّاره به حساب آنان مانعی ندارد و لازم نیست عین پول به آنها پرداخت شود.

۴) زکات فطرۀ کسانی که در شب عید فطر مهمان هستند یا افرادی نظیر كارگران، كارمندان و سربازان که در محلّ کارشان غذاى روزانه به آنها داده می‌شود، بر عهدۀ خودشان می‌باشد.

۵) كسى كه نماز عيد فطر مى‏ خواند، مستحب است زكات فطره را پيش از نماز عيد بدهد و اگر نماز عيد نمى ‏خواند، مى‏ تواند ادای فطریه را تا ظهر عید به تأخير اندازد.

لیست وجوهات شرعی دفاتر مراجع تقلید در سال ۱۴۰۲

مبلغ کفاره روزه در سال 1402 و زکات فطریه چقدر است؟

لیست وجوهات شرعی و مقدار کفارات و عبادات در سال ۱۴۰۲ از سوی دفاتر مراجع معظم تقلید اعلام شد.

لیست وجوهات شرعی و مقدار کفارات و عبادات سال ۱۴۰۲ از سوی دفاتر مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای و حضرات آیات سیدعلی سیستانی، ناصر مکارم شیرازی، سیدموسی شبیری زنجانی و حسین نوری همدانی اعلام شد.

لیست وجوهات شرعی دفتر مقام معظم رهبری

مبلغ کفاره روزه در سال 1402 و زکات فطریه چقدر است؟

یک سال نماز قضا: ۶.٠٠٠.٠٠٠ تومان

یک ماه روزه: ۳.۰٠٠.٠٠٠ تومان

کفاره یک روز روزه عمد: ۷۲٠.٠٠٠ تومان

کفاره یک روز روزه عذر: ۱۲.٠٠٠ تومان

کفاره عهد برای هر مورد (اطعام ۶٠ فقیر): ۷۲٠.٠٠٠ تومان

کفاره قسم یا نذر برای هر مورد (اطعام ١٠ فقیر): ۱۲٠.٠٠٠ تومان

یک دوره ختم قرآن: ۹٠٠.٠٠٠ تومان

قربانی: ۵.۵٠٠.٠٠٠ تومان

عقیقه: ۵.۵٠٠.٠٠٠ تومان

حداقل فطریه هر نفر: (پایان ماه رمضان اعلام می‌گردد)

لیست وجوهات شرعی دفتر آیت‌الله سیدعلی سیستانی

مبلغ کفاره روزه در سال 1402 و زکات فطریه چقدر است؟

یک سال نماز قضا: ۸.٠٠٠.٠٠٠ تومان

یک ماه روزه: ۴.۰٠٠.٠٠٠ تومان

کفاره یک روز روزه عذر: ۱۶.٠٠٠ تومان

کفاره عمد: ۹۶٠.٠٠٠ تومان

کفاره قسم: ۱۶.٠٠٠ تومان

کفاره نذر: ۱۶.٠٠٠ تومان

کفاره عهد: ۹۶٠.٠٠٠ تومان

لیست وجوهات شرعی دفتر آیت‌الله مکارم شیرازی

مبلغ کفاره روزه در سال 1402 و زکات فطریه چقدر است؟

کفاره یک روز روزه عذر: ۱۲.٠٠٠ تومان

کفاره یک روز روزه عمد: ۷۲٠.٠٠٠ تومان (اطعام شصت فقیر)

کفاره نذر/ عهد: ۷۲٠.٠٠٠ تومان (اطعام شصت فقیر)

کفاره قسم جلاله: ۱۲۰.۰۰۰ تومان (اطعام ده فقیر)

قضای روزه: ۱۲۰.۰۰۰ تومان

یک سال نماز قضا: ۷.۲٠٠.٠٠٠ تومان

یک ماه روزه: ۴.۵٠٠.٠٠٠ تومان

یک دوره ختم قرآن: ۱.۰۰۰.۰۰۰ تومان

یک مورد نماز آیات: ۴۰.۰۰۰ تومان

لیست وجوهات شرعی دفتر آیت‌الله شبیری زنجانی

مبلغ کفاره روزه در سال 1402 و زکات فطریه چقدر است؟

نماز و روزه یک سال: ۱۲.۰۰۰.۰۰۰ تومان

یک سال نماز قضا: ۷.۵٠٠.٠٠٠ تومان

نماز یک ماه: ۶۲۵.۰۰۰ تومان

یک ماه روزه: ۴.۵٠٠.٠٠٠ تومان

روزه یک روزه: ۱۵۰.۰۰۰ تومان

کفاره یک روز روزه عمد: ۱.۰۸۰.۰۰۰ تومان

کفاره نذر/ عهد هربار: ۱.۰۸۰.۰۰۰ تومان

کفاره قسم هربار: ۱۸۰.۰۰۰ تومان

کفاره عذر روزه یک روز: ۱۸.۰۰۰ تومان

کفاره عذر روزه یک ماه: ۵۴۰.۰۰۰ تومان

کفاره عمدی روزه یک ماه: ۳.۲۴۰.۰۰۰ تومان

زکات فطره: ۷۲.۰۰۰ تومان

یک ختم قرآن: ۱.۵۰۰.۰۰۰ تومان

لیست وجوهات شرعی دفتر آیت‌الله نوری همدانی

مبلغ کفاره روزه در سال 1402 و زکات فطریه چقدر است؟

نماز قضا یک سال: ۶,۰۰۰,۰۰ تومان تومان

روزه قضا یک ماه : ۴,۰۰۰,۰۰۰ تومان

کفاره قضای روزه عمد (اطعام ۶۰ فقیر) یک روز: ۷۲۰,۰۰۰ تومان

کفاره قضای روزه عذر یک روز : ۱۲,۰۰۰ تومان

کفاره عهد یا نذر (اطعام ۶۰ فقیر) هر مورد: ۷۲۰,۰۰۰ تومان

کفاره قسم (اطعام ۱۰ فقیر) هر مورد: ۱۲۰,۰۰۰ تومان

ختم قرآن: ۱۵۰,۰۰۰۰ تومان

قربانی و یا عقیقه: ۸,۰۰۰,۰۰۰ تومان

فطریه چیست؟
فطریه عبارت است از سه کیلو طعام غالب هر مسلمان اعم از جو، گندم و برنج و اقلامی که به‌عنوان طعام محسوب می‌شوند. بر اساس محاسبات صورت‌گرفته میزان زکات فطره برای یک نفر با محاسبه‌ی سه کیلو گندم، 72.000 تومان است و پرداخت این مبلغ به‌عنوان فطریه کفایت می‌کند.

مبلغ و مقدار فطریه برای هر نفر چه مقدار است و چه چیزی باید به عنوان فطریه پرداخت شود؟

مکلف باید برای خودش و کسانی که نان خوار او هستند به ازای هر نفر یک صاع (تقریبا سه کیلو) گندم یا جو یا خرما یا کشمش یا برنج یا ذرت و مانند اینها به مستحقق بدهد و اگر پولی یکی از همین‌ها را بدهد کافی است.

(مسأله ۱۶۳۹) کسى که موقع غروب یعنى قبل از غروب شب عید فطر گرچه به چند لحظه باشد بالغ و عاقل و هشیار است و فقیر و بنده کس دیگر نیست، باید براى خودش و کسانى که نان خور او هستند، هر نفرى یک صاع که تقریباً سه کیلو است گندم یا جو یا خرما یا کشمش یا برنج یا ذرت و مانند اینها به مستحق بدهد و اگر پول یکى از اینها را هم بدهد کافى است.

مومنین می توانند سایر احکام زکات فطره بر مبنای فتاوی حضرت آیت الله سیستانی را در لینک ذیل بخوانند:

زکات فطره

مصرف زکات فطره

سایر احکام زکات فطره

حضرت آیت الله العظمی شبیری زنجانی به پرسشی درباره پرداخت زکات فطره از غذای غیر اصلی پاسخ گفته است.
کسی که غذای اصلی‌اش برنج است ولی نان را هم در کنار آن یا در بعضی وعده‌ها می‌خورد، آیا می‌تواند زکات فطره را بر اساس قیمت نان حساب کند؟
پاسخ:
مانعی ندارد. شخصی که پرداخت زکات فطره بر او واجب است باید برای خودش و کسانی که نانخور او هستند، هر نفری یک صاع (تقریبا ۳کیلو و ۶۰۰گرم) از خوراکی‌های رایج در منطقه خود (مانند گندم، برنج، خرما و …) یا مبلغ آن را به عنوان فطریه بپردازد.

کفارۀ روزه به تومان، چه مقدار است؟

کفارۀ روزۀ ماه مبارک رمضان بر اساس موارد، با هم متفاوت است و ما در این‌جا به تفکیک آن‌را بیان می‌نماییم، سپس قیمت معادل آن‌را به تومان می‌توان محاسبه نمود.
1. اگر روزه‌دار، عمدا با چیز حلالی روزه‌اش را باطل کند - مثل این‌که عمدا آب بخورد - باید دو ماه روزه بگیرد، یا شصت فقیر را اطعام کند، و یا به هر کدام از آنها یک مُد ( تقریباً ۷۵۰ گرم) گندم، جو، یا نان و مانند اینها کفاره دهد. ولی چنان‌چه انجام هیچ‌کدام برایش ممکن نبود، هر چند مُدّ که مى‏تواند به فقرا غذا دهد، و اگر نتواند غذا دهد، باید استغفار کند، اگر چه مثلًا یک مرتبه بگوید «استغفر اللَّه»، البته در فرض اخیر، هر وقت که توانایی پیدا نمود، لازم است - بنابر احتیاط واجب - کفاره دهد.
۲. اگر روزه‌دار، عمدا به چیز حرامى روزه خود را باطل کند، چه آن چیز اصلش حرام‏ باشد؛ مثل شراب و زنا، یا به جهتى حرام شده باشد؛ مثل نزدیکى کردن با همسر در حال حیض (بنابر احتیاط) کفارۀ جمع بر او واجب مى‏شود؛ یعنى باید علاوه بر دو ماه روزه، شصت فقیر را نیز اطعام کند، و چنانچه هر دو برایش ممکن نباشد، هر کدام از آنها که ممکن است باید انجام دهد.
3. کسی که روزۀ قضای ماه مبارک رمضان را، بعد از ظهر باطل کند، کفاره‌اش این است که ده فقیر را اطعام کند و اگر نمی‌تواند - بنابر احتیاط - سه روز روزۀ پی در پی بگیرد.
گفتنی است، در پرداخت کفاره، کسی که قصد دادنِ گندم و مانند آن‌را دارد، می‌تواند مبلغ آن‌را به نرخ روز محاسبه و به فقیر بپردازد، تا وی از جانب او مواد غذایی خریده و مصرف نماید.
بنابراین - با توجه به این که یک مدّ، تقریباً 750 گرم است - برای ترک عمدی یک روز روزه، می‌تواند قیمت 45 کیلوگرم گندم، جو، برنج و مانند آن‌را به فقیر بپردازد.

اگر کسی در ماه رمضان روزه خود را عمداً باطل کرده باشد، به علت سختی کفاره روزه و سیر کردن فقرا، اگر مقدار مبلغ آن را بدهد کافیست؟

مراجع عظام تقلید می فرمایند: کسى که کفّاره روزه رمضان بر او واجب است، باید دو ماه روزه بگیرد (سى و یک روز آن باید پى در پى باشد) یا شصت فقیر را اطعام کند یا به هر کدام یک مُد (تقریباً 750 گرم) طعام یعنى گندم، جو و مانند اینها بدهد و چنانچه اینها برایش ممکن نباشد هر تعداد مُد که مى‏تواند، به فقرا طعام دهد و اگر نتواند طعام بدهد باید استغفار کند، اگر چه مثلاً یک مرتبه بگوید «استغفر اللَّه» و احتیاط واجب در فرض اخیر آن است که هر وقت توانایی پیدا کرد، کفاره را بدهد. و در طعام نیز احتیاط مستحب آن است که تنها گندم یا آرد گندم یا نان گندم داده شود، هر چند ظاهراً هر طعامى که بدهد، کافى است.

نتیجه این که شما در انتخاب یک نوع از کفاره مخیر هستید و معنای تخییر آن است که مکلف در انتخاب هر مورد آزاد است، پس شما می‌توانید هر یک از موارد زیر را که خواستید انجام دهید.

الف. دو ماه روزه بگیرید.

ب. شصت فقیر را اطعام کنید یا به هر کدام یک مُد (تقریباً ۷۵۰ گرم) طعام (گندم، جو و مانند اینها) بدهید.

ج. اگر طعام هم نتوانستید بدهید، باید استغفار کنید.

البته مستحب است که در صورت امکان ترتیب مراعات شود.

شایان ذکر است، اگر انسان به چیز حرامى روزه خود را باطل کند، چه آن چیز اصلش حرام‏ باشد مثل شراب و زنا، یا به جهتى حرام شده باشد، مثل نزدیکى کردن با همسر خود در حال حیض، - بنا بر احتیاط - کفاره جمع بر او واجب مى‏شود (یعنی باید علاوه بر شصت روز روزه، شصت فقیر را طعام دهد]. و چنانچه هر دو برایش ممکن نباشد، هر کدام از آنها که ممکن است باید انجام دهد.

ضمنا غالباً دفاتر مراجع، کفارات، رد مظالم و… را جهت رساندن به مستحق می‌پذیرند.

مبلغ فطریه هر نفر در رمضان ۱۴۰۲ چقدر است؟

میزان مبلغ فطریه ۱۴۰۲ از سوی دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی اعلام شد.

مکلف باید برای خودش و کسانی که نان خور او هستند، هر نفری یک صاع (تقریباً سه کیلو) گندم یا جو یا خرما یا کشمش یا برنج یا ذرت و مانند این ها به مستحق بدهد و اگر پول یکی از این ها را هم بدهد کافی است. ضمنا مبلغ زکات فطره امسال به قیمت گندم برای هر نفر، شصت هزار تومان اعلام شده است.

اعلام میزان زکات فطره 1402 از سوی دفتر حضرت آیت الله مکارم شیرازی

از سوی دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی، میزان زکات فطره مشخص و به کلیه دفاتر ایشان در سراسر کشور اعلام شد.

بر اساس نظر حضرت آیت الله مکارم شیرازی، زکات فطره امسال بر مبنای قوت غالب گندم، مبلغ ۶۰ هزار تومان و بر مبنای قوت غالب برنج، مبلغ ۲۴۰ هزار تومان اعلام شده است. مؤمنین در انتخاب هر یک از این موارد مخیر هستند.

کفاره روزه غیر عمد مبلغ ۱۲ هزار تومان است که باید به صورت نان تهیه و پرداخت شود، همچنین کفاره روزه عمد مبلغ ۷۲۰ هزار تومان است.

لازم به ذکر است که براساس مسأله 1692 رساله توضیح المسائل آیت الله مکارم شیرازی، زکات فطره بر تمام کسانى که قبل از غروب شب عید فطر بالغ و عاقل و غنى باشند واجب است، یعنى باید براى خودش و کسانى که نان خور او هستند، هر نفر به اندازه یک صاع (تقریباً سه کیلو) از آنچه غذاى نوع مردم آن محل است، اعم از گندم و جو یا خرما یا برنج یا ذرّت و مانند اینها به مستحق بدهد و اگر پول یکى از اینها را بدهد کافى است.

در ضمن بنابر فتوای ایشان اگر کسى فقط در افطار شب عید فطر میهمان دیگرى باشد فطریه او به عهده خودش است.

اعلام مبلغ زکات فطره ۱۴۰۲ از سوی دفتر حضرت آیت الله نوری همدانی

مبلغ زکات فطره سال ۱۴۰۲ شمسی از سوی دفتر حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی اعلام شد.

متن اطلاعیه دفتر حضرت آیت الله نوری همدانی به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات مومنین و مومنات به اطلاع میرساند طبق نظر مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی «مدظله العالی» زکات فطره هر فرد باید حدود سه کیلوگرم گندم یا برنج یا نظیر آن که در رساله عملیه ذکر گردیده و یا قیمت آن را پرداخت نمایند. بر این اساس قیمت قوت غالب گندم ۶۰ هزار تومان و قیمت قوت غالب برنج ۲۴۰ هزار تومان می باشد که عزیزان در پرداخت آن مخیرند، در ضمن اگر در منطقه محل سکونت اجناس ذکر شده قیمت دیگری دارد باید به قیمت منطقه خود محاسبه نماید.

همچنین کفاره غیر عمد برای هر روز ۱۲ هزارتومان و کفاره عمد برای هر روز ۷۲۰ هزار تومان می باشد. توفیق همگان را از خداوند متعال خواستاریم.

دفتر حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی دامت برکاته»

اعلام میزان و مبلغ فطریه ۱۴۰۲ از سوی دفتر حضرت آیت الله شبیری زنجانی

- دفتر حضرت آیت الله العظمی شبیری زنجانی میزان زکات فطره ۱۴۰۲ را اعلام کرد.

اطلاعیه منتشر شده دفتر حضرت آیت‌الله‌ شبیری زنجانی به شرح زیر است:

«شخصی که پرداخت زکات فطره بر او واجب است باید برای خودش و کسانی که نانخور او هستند، هر نفری یک صاع (تقریبا ۳کیلو و ۶۰۰گرم) از خوراکی‌های رایج در منطقه خود (مانند گندم، برنج و …) یا مبلغ آن را به عنوان فطریه بپردازد.

با توجه به اینکه قیمت گندم و برنج در شهرهای مختلف، ممکن است اندکی متفاوت باشد، لذا مؤمنین می‌ توانند معادل مقادیر مذکور را بر طبق قیمت محل زندگی خود، محاسبه و پرداخت نمایند.

کفاره افطار غیر عمدی برای هر روز، یک مد طعام (حدود ۹۰۰گرم به‌حساب گندم) است که باید به مسکین (فردی که معیشتش سختتر از فقیر می‌گذرد) پرداخت شود و در صورت اطمینان می‌توان قیمت آن را به مسکین داد تا برای خودش این مقدار طعام بخرد.

دفتر آیت‌الله‌ العظمی شبیری زنجانی، مبلغ ۷۲ هزار تومان را بابت زکات فطره هر نفر (به‌حساب قیمت گندم) و مبلغ ۱۸ هزار تومان را برای کفاره افطار عذری دریافت می‌کند و به مصرف آن می‌رساند.»

دفتر حضرت آیت الله جوادی آملی مبلغ زکات فطره ۱۴۰۲ را اعلام کرد

دفتر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی میزان زکات فطره را اعلام کرد. بنابر اعلام دفتر مرجعیت آیت الله العظمی جوادی آملی، مبلغ فطریه برای هر نفر برمبنای قوت غالب منطقه، سه کیلو گندم، برنج و مانند آنها و یا معادل قیمت اینها به قیمت روز پرداخت گردد. همچنین مبلغ مربوط به کفاره غیرعمد، به ازای هر روز ۱۲/۰۰۰ تومان (دوازده هزار تومان) و کفاره عمدی روزه به ازای هر روز ۷۲۰/۰۰۰ تومان ( هفتصد و بیست هزار تومان ) تعیین شده است.

دفتر حضرت آیت الله سیستانی مبلغ فطریه ۱۴۰۲ را اعلام کرد

دفتر حضرت آیت الله العظمی سیستانی میزان و مبلغ فطریه امسال (۱۴۰۲ هجری شمسی / ۱۴۴۴ هجری قمری) را اعلام کرد.

خبرنگار شفقنا از این دفتر کسب اطلاع کرد، از آنجا که میزان زکات فطره برای هر فرد سه کیلوگرم است، مبلغ آن برای فطریه بدل از آرد شصت (۶۰) هزار تومان و برای فطریه بدل از برنج ایرانی سی صد و شصت (۳۶۰) هزار تومان و فطریه بدل از برنج غیر ایرانی، صد و پنج (۱۰۵) هزار تومان تعیین شده است.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه