پیشنهاد‌های مدیریتی دکتر مسرور برای تیم مدیریتی آینده صندوق بازنشستگی فولاد

سبکی نوین و اخلاق‌مدارانه در انتقال مدیریت

كمتر پیش می‌آید كه با تغییر مدیریت، آنهم تغییر مدیریتی كه با تغییر دولت همراه بوده است، مدیر پیشین با گشاده‌رویی به انتقال تجربیات بپردازد و ضعفهای گذشته را

سبکی نوین و اخلاق‌مدارانه در انتقال مدیریت

امروزه کم بینی‌ها و بداخلاقی‌ها آفات مدیران اقتصادی است و علاج آن جز اخلاق مداری و دلسوزی و آینده‌نگری برای کشور و مردم نیست. خدمت به بازنشستگان، آن هم بازنشستگان فولاد، با سختی‌های فراوانی که تحمل کرده‌اند، تنها نتیجه‌اش برداشتن گام‌های مثبت در مدیریت صندوق بازنشستگی فولاد نیست، بلكه گامی برداشتن در راستای اعتلای نظام اقتصادی و اجتماعی كشور و در نهایت حركت به سمت شكوفایی نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

كمتر پیش می‌آید كه با تغییر مدیریت، آنهم تغییر مدیریتی كه با تغییر دولت همراه بوده است، مدیر پیشین با گشاده‌رویی به انتقال تجربیات بپردازد و ضعفهای گذشته را بپذیرد و برای مشكلات آینده پیشنهاد ارائه كند. كمتر اتفاق افتاده كه مدیر پیشین دست همكاری تا انجام انتقال مدیریت بفشارد و راه برای همفكری و تعامل با مدیران آتی را باز بگذارد و دلسوزانه راهكار ارائه كند.

اما با استعفای مسرور از این سمت آنهم بدلیل لزوم ارتباط نزدیک مدیر عامل صندوق با وزیر، زبان همه مدیران ارشد وزارتخانه تعاون، كار و رفاه اجتماعی به تمجید و قدردانی گویا بود و از دوران پر از موفقیت وی می‌گفتند و از حسن تعاملش با مدیران ارشد جدید وزارتخانه و این برگ زرینی دیگری است بر دفتر سوابق مدیریتی وی. مدیری كه هر كجا بود منشا اثر بود و توانست سابقه درخشانی از خود بر جای بگذارد.

مسرور در متن استعفايش نه تنها به شيوه مديران ديگر گله نكرد، بلكه آرزوی توفيق كرد. نه تنها زبان انتقاد از مديران فعلی و قبلی را باز نكرد، بلكه به تمجيد از مديران گذشته و فعلی پرداخت. نه تنها پشت مديران تازه نفس را خالي نكرد بلكه با دلسوزی برای بازنشستگان و كشور و آينده ايران اسلامی، همه آنچه ميخواست انجام دهد كه يا فرصت آن نبود، يا امكانات موجود اجازه نداد و يا ناقص ماند را به تيم آتي منتقل كرد و اين يعنی اخلاق مداری و كنارگذاشتن جناح و گروه و حزب به نفع مردم.

مسرور برای مدیران آتی میراثی گران‌بها از اقدامات بنیادی و اساسی برجای گذاشت كه مختصر آن به شرح زیر است:

برخی اقدامات انجام شده در طول 20 ماه مسئولیت مدیریتی

1- پرداخت معوقات 8 ساله بازنشستگان فولاد از سال 91 به مبلغ 400 میلیاد تومان .

2- رشد 111 درصدی سودآوری کل شرکت های صندوق در سال 99 نسبت به سال 98.

3- رشد 150 درصدی ارزش سهام شرکت های بورسی در 20 ماه اخیر.

4- اجرای طرح همسان سازی و متناسب سازی حقوق بازنشستگان فولاد در سال 99 بدون کمک دولت از منابع داخلی به مبلغ 745 میلیارد تومان.

5- برای اولین بار گزارش اکچوئری منتهی به پایان سال 97 با تلاش و جدیت بسیار تدوین و به تایید سازمان حسابرسی کل کشور و خزانه داری کل به مبلغ 56 هزار میلیارد تومان رسید.

6- برای اولین بار افزایش سه برابری سهم سود حاصل از سرمایه گذاری در تامین منابع بودجه در سال 99 بدست‌ آمد.

7- به منظور شفاف سازی حداکثری، سامانه داشبورد مدیریتی و شفافیت اطلاعات در حوزه های تولید ، فروش ، بودجه ، قراردادهای شرکت های تابعه و غیره راه اندازی شد .

8- با هدف بهبود خدمت رسانی به بازنشستگان، زمان پرداخت هزینه های درمانی را به کمتر از 15 روز در سال 99 کاهش یافت.

9- تعداد مراکز درمانی طرف قرارداد را به 2680 مرکز در سال 99 و 9153 مرکز در سال 1400 افزایش یافت.

10- برای اولین بار به منظور رفاه حال بازنشستگان فولاد، سامانه یکپارچه خدمات الکترونیکی راه اندازی شد.

11- با پیگیری فراوان و تصویت ارکان صندوق، پرداخت کامل سختی کار، مدیریت ، ایثارگری، عائله مندی بازنشستگان اجرا شد.

12- بودجه پیشنهادی سازمان مدیریت در جدول 9 قانون برنامه سال 1400 برای صندوق فولاد از مبلغ 4500 میلیارد تومان با رایزنی با نمایندگان محترم به 5500 میلیارد تومان افزایش یافت.

13- تخصیص هزار میلیارد تومان برای اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان در سال 1400 با رایزنی بسیار به سرانجام رسید.

14- علیرغم شیوع پاندمی کرونا و خروج کارشناسان خارجی، طرح معظم و ملی گندله سازی شرکت سنگ آهن مرکزی با سرمایه گذاری 9300 میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

15- طرح نظام ارزیابی عملکرد مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره شرکت های تابعه و تدوین برنامه خروج از بنگاه داری صندوق در چارچوب سیاست های وزارتخانه انجام شد.

16- درصد سهم منابع از بودجه کل کشور از 82 درصد در سال 97 به 59 درصد در سال 99 کاهش یافت.

مسرور برای آیندگان هم اولویت‌های كاری را از زاویه دید خود مطرح كرد و آن ها را با دیدی باز به عرصه مدیریت بدرقه كرد كه این پیشنهادات برای اقدامات آتی به شرح ذیل است:

17- پیگیری ویژه برای به نتیجه رساندن پرونده های حقوقی که در 20 ماه اخیر در راستای منافع بازنشستگان فولاد مطرح شده است .

18- با توجه به اینکه نسبت پشتیبانی صندوق بسیار پایین است، لازم است همانند سال 1400 برای بودجه سال 1401 پیگیری های ویژه از سوی مدیران آتی صندوق از طریق سازمان برنامه و مجلس شورای اسلامی صورت پذیرد.

19- پیگیری لازم برای انتقال ردیف بودجه از جدول شماره 9 به جدول شماره 7 .

20- تعیین و تکلیف چند شرکت ماموریتی صندوق که از بازدهی مناسبی برخوردار نیستند .

21- تعیین و تکلیف پرونده اختلاف با سازمان تامین اجتماعی مربوط به پرونده ذوب آهن که منتج به توقیف سهام صندوق شده است.

22- انتصاب تعدادی از اعضای هئیت مدیره برای شرکت هایی که به جهت بازنشستگی و … کامل نیستند .

آنچه از اخلاق حرفه‌ای می‌توان تعریف كرد را باید در آنچه درباره این انتقال مدیریت گفتیم جستجو كنیم.

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت صفحه اقتصاد هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت صفحه اقتصاد هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد