تاریخ ولادت امام زمان (عج) در تقویم ۱۴۰۳ چه روزی است؟ نیمه شعبان ۱۴۰۳

در این مطلب با تاریخ روز ولادت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و نیمه شعبان در تقویم شمسی، قمری و میلادی آشنا خواهیم شد.

تاریخ ولادت امام زمان (عج) در تقویم ۱۴۰۳ چه روزی است؟ نیمه شعبان ۱۴۰۳
صفحه اقتصاد -

نیمه شعبان سالروز تولد منجی عالم بشریت حضرت مهدی(عج)، امام دوازدهم ما شیعیان است که اکنون در غیبت به سر می‌برند. در برخی از روایات آمده است که اهمیت شب نیمه شعبان پس از شب قدر است و گروهی از شیعیان در این شب عزیز و مبارک به شب زنده‌داری و اعمال مذهبی می‌پردازند. جشن نیمه شعبان یکی از جشن‌های بزرگ ما مسلمانان است که هر سال بسیار باشکوه برگزار شده و خواهد شد.

نیمه شعبان ۱۴۰۳ چه روزی است؟

نیمه شعبان یا همان ۱۵ ماه شعبان روز ولادت امام زمان (عج) می باشد.

نیمه شعبان

تاریخ دقیق نیمه شعبان در تقویم سال ۱۴۰۳ :

تاریخ دقیق نیمه شعبان در تقویم شمسی برابر است با :

۱۴۰۳/۱۱/۲۶

جمعه – ۲۶ بهمن ۱۴۰۳

تاریخ دقیق نیمه شعبان در تقویم قمری برابر است با :

۱۴۴۶/۰۸/۱۵

الجمعه – ۱۵ شعبان ۱۴۴۶

تاریخ دقیق نیمه شعبان در تقویم میلادی برابر است با :

۲۰۲۵-۰۲-۱۴

Friday – 2025 February 14

نیمه شعبان

تولد امام زمان چه روزی است ۱۴۰۳

نیمه شعبان روز ولادت حضرت مهدی(عج) است و این روز در سال 1403 مصادف با 26 بهمن است. در این روز مبارک کل مسلمان جهان و به خصوص شیعیان آن حضرت در ایران به برپایی جشن و مجالس سخنرانی می‌پردازند و از قبل برای این روز بسیار باارزش آماده هستند.

با توجه به اینکه اکنون می‌دانیم نیمه شعبان 1403 چه روزی است، می‌توانیم برای آن روز آماده باشیم و همزمان با کمک به نیازمندان جامعه در جشن‌های باشکوه این روز مبارک شرکت کنیم. این روز همانطور که بیان شد مصادف با 26 بهمن 1403 در ایران است که روز جهانی مستضعفین نیز نام دارد و تعطیل رسمی است.

نیمه شعبان

اعمال نیمه شعبان در روایات

روایات بسیاری از حضرت محمد(ص) و امامان شیعه در مورد شب زنده‌داری و عبادت در شب نیمه شعبان وجود دارد و تاکید بسیاری در مورد این شب شده است. در یک روایت آمده که جبرییل در شب نیمه شعبان پیامبر(ص) را از خواب بیدار کردند و ایشان را به برپایی نماز، دعا و قرائت قرآن فرا خواندند.

نیمه شعبان جزو ایام مبارکی است و شب نیمه شعبان همانطور که بیان شد مانند شب قدر یکی از برترین شب‌هاست که ما می‌توانیم با اعمال به جا آورده در این شب مقدس به خداوند متعال نزدیک‌تر شویم. زیرا او به ذات مقدس خود سوگند یاد کرده است که هیچ کسی را در این شب با دست خالی برنگرداند.

نیمه شعبان

آشنایی با شب برات

شب برایت همان شب 15ام یا به قولی شب 14ام ماه شعبان بوده که به نام شب برات نیز معروف است. بنا بر روایاتی که وجود دارد، خداوند در این شب برات آزادی از دوزخ را به بندگانش خواهد داد. یعنی می‌توان گفت در این شب عزیز آنانی که آمرزش یابند، از مجازات تبرئه خواهند شد.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه

آخرین اخبار