صفحه اقتصاد بررسی می کند:

همه چیز درباره رمزارز ویوز + بررسی تاریخچه و آینده ارز دیجیتال Waves

توضیحاتی درباره سرمایه گذاری در رمزارز ویوز و همچنین تاریخچه، معایب و مزایا و آینده ارز دیجیتال Waves در صفحه اقتصاد منتشر شد!

همه چیز درباره رمزارز ویوز + بررسی تاریخچه و آینده ارز دیجیتال Waves

در این مطلب از صفحه اقتصاد ، توضیحاتی درباره سرمایه گذاری در رمزارز ویوز و همچنین تاریخچه، معایب و مزایا و آینده ارز دیجیتال Waves خواهیم داشت! با ما همراه باشید. ویوز (Waves) بلاکچینی است که با هدف کمک به ساخت اپلیکیشن‌ های غیرمتمرکز وب 3 و همچنین راه اندازی دارایی‌ هایی هوشمند بر مبنای بلاکچین ارائه شده است! جالب است بدانید ویوز در سال 2016 میلادی توسط ساشا ایوانف (Sasha Ivanov) راه اندازی شده است و از آن زمان تا کنون، جایگاه خود را در میان 100 ارز دیجیتال محبوب جهان حفظ کرده است…

ارز دیجیتال ویوز را می‌ توان به عنوان یک صرافی غیرمتمرکز (DEX) پیاده‌ سازی شده بر روی بلاکچین و همچنین پلتفرمی برای ساخت برنامه‌ های غیرمتمرکز (dApp) و همچنین پلتفرمی برای راه‌ اندازی ICO ها معرفی کرد! اما شاید این سوال پیش آید که ICO چیست؟

در دنیای ارزهای دیجیتال، توسعه‌ دهندگان و ایده‌ پردازان می‌ توانند بودجه‌ ی توسعه‌ ی پروژه خود را از طریق روشی به نام ICO (مخفف Initial Coin Offering) یا عرضه اولیه سکه فراهم نمایند! در این روش می توان سرمایه‌ گذاران زیادی را از سراسر نقاط جهان جذب کرد. به بیان ساده تر در این روش، توکن‌ های یک پروژه مبتنی بر بلاک چین پیش از راه‌ اندازی پروژه فروخته می‌ شوند! و افراد می‌ توانند با خریدن توکن‌ ها با استفاده از ارزهای دیجیتال دیگر همچون بیت کوین یا اتریوم و یا ارزهای رایجی همچون دلار یا یورو در آن سرمایه‌ گذاری کنند (در قبال پول‌ خود، توکن دریافت کنند).

استارتاپ ها می‌ توانند با استفاده‌ از ICO هایی که می‌ توان در پلتفرم Waves راه‌ اندازی کرد، به راحتی سرمایه‌ ی مورد نیاز خود را از سراسر جهان جمع‌ آوری کنند…

ویوز به عنوان یک پلتفرم متن‌ باز (Open Source) بر روی بلاکچین، با استفاده از زبان برنامه‌ نویسی Scala نوشته شده است. جالب است بدانید از آنجایی که صرافی Waves غیرمتمرکز است، خطر هک شدن این صرافی رمزارزی و از بین رفتن دارایی ها در آن منتفی است! همچنین کارمزد معاملات در صرافی غیرمتمرکز Waves بسیار کم و چیزی نزدیک به ۰.۱ دلار است. علاومه بر این، مقیاس پذیری و تایید تراکنش‌ ها با سرعت بالا یکی دیگر از نقاط قوت این پلتفرم است که افراد زیادی را به سمت خود جذب کرده است…

نکته ی مهم دیگر که لازم به بیان است این است که شبکه ی ویوز از الگوریتم اجماع گواه اثبات سهام استیجاری (LPoS) استفاده می کند! در توضیح LPoS بایستی گفت سیستم گواه اثبات سهام استیجاری به کاربران خود این امکان را می‌ دهد تا بدون تخصص فنی برای کمک به ایمن سازی شبکه، توکن های خود را به نودهای کامل اجاره دهند، در حالی که کنترل توکن ها در اختیار خودشان می باشد!

فراموش نکنید کاربران صرافی غیرمتمرکز ویوز می‌ توانند با استیک کردن ارز دیجیتال ویوز در ایجاد بلاک‌ های جدید در شبکه نقش داشته باشند و سود آن را دریافت کنند! در روش استیکینگ (Staking) ارز دیجیتال، رمزارزها برای شما درآمدزایی می‌ کنند! اما چگونه؟ شما با نگهداری ارز دیجیتال برای کمک به امنیت شبکه رمزارزها، سود کسب می‌ کنید و برای این کار نیاز نیست زمان زیادی صرف کنید…

تمامی معاملات بلاکچینی بایستی اعتبارسنجی شوند! برای نمونه، بیت کوین این کار را در فرآیندی به نام استخراج (یا ماینینگ) انجام می‌ دهد؛ فرآیندی که از برق زیادی استفاده می‌ کند (اثبات کار یا Proof-of-Work). اما در این بین، شکل‌ های دیگری از اعتبارسنجی نیز وجود دارد که به عنوان سازوکار اجماع شناخته می‌ شوند. اثبات سهام (یا Proof-of-Stake) یکی از این سازوکارهای اجماع است! توجه داشته باشید به همه ی این روش‌ها، استیکینگ گفته می شود؛ استیکینگ ارز دیجیتال برای دارندگان آن رمزارز، قدرت تصمیم‌ گیری در شبکه را فراهم می آورد! با استیکینگ ارز دیجیتال، توانایی رای دادن و درآمدزایی را کسب می‌ کنید…

از کدام صرافی های رمزارزی می توان برای خرید رمزارز ویوز بهره برد؟

برای خرید ارز دیجیتال ویوز در صرافی‌ های رمزارزی به صورت نقدی (Spot) می توان به صرافی بایننس (Binance) ، صرافی هوبی گلوبال (Huobi Global) ، صرافی Bithumb ، صرافی کوکوین (Kucoin) ، صرافی کراکن (Kraken) ، صرافی Gate.io ، صرافی اوکی اکسچنج (OKEX) ، صرافی ویوز اکسپنج (Waves Exchange) و همچنین صرافی کوینکس (CoinEx) مراجعه کرد.

اما از جمله کیف پول های رمزارزی که می توان از آن ها برای نگهداری از ارز دیجیتال ویوز استفاده کرد، می توان به کیف پول رسمی نرم افزاری (نسخه دسکتاپ) ویوز در نسخه‌ های مک، ویندوز و لینوکس (البته در وبسایت رسمی این رمزارز، کیف پول نسخه‌ ی موبایل آن نیز در نسخه‌ های اندروید و IOS ارائه شده است)، کیف پول سخت افزاری لجر نانو اس (Ledger Nano S) ، کیف پول سخت افزاری ترزور (Trezor)، کیف پول نرم افزاری اتمیک (Atomic)، کیف پول نرم افزاری کوینومی (Coinomi)، کیف پول تحت وب Guarda Wallet و همچنین کیف پول اکسودوس (Exodus) اشاره کرد.

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان